Search found 11 matches

by apitsos
Thu Jul 25, 2019 10:31 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook 2013 Reply to All "You don't have appropriate permissions to perform this operation"
Replies: 13
Views: 14176

Re: Outlook 2013 Reply to All "You don't have appropriate permissions to perform this operation"

Hi there! I have the exact same issue with a client I just enabled. The setup is as follows: Server: MailEnable Enterprise Premium 10.23 Client: Windows 10 Home 64-bit 1803, MS Outlook 2013 (15.0.5153.1000) 64-bit The email account is configured with MAPI protocol, using MailEnable Connector 2.74 . ...
by apitsos
Fri Sep 21, 2018 7:53 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Unread Sent items
Replies: 0
Views: 4309

Unread Sent items

Hi there, We have MailEnable Enterprise Edition and MAPI connector on Outlook 2016. I am facing the following problem. When I sent an email, that email shown in the Sent Items as Unread. Why is that and how can I avoid it? I also think that the same is happening with ActiveSync protocol. Kind regard...
by apitsos
Tue Jan 16, 2018 9:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Security "Prevent sender address spoofing..."
Replies: 24
Views: 14466

Re: SMTP Security "Prevent sender address spoofing..."

After several months of problems and failed trials to connect properly phplist with MailEnable and be able to send through SMTP with authentication I found the solution! The problem was on PHPMailer of phplist, which was missing a command! So the problem was solved as follows. I just had to add the ...
by apitsos
Tue Jan 16, 2018 1:40 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Security "Prevent sender address spoofing..."
Replies: 24
Views: 14466

Re: SMTP Security "Prevent sender address spoofing..."

Having looked at the code of the connector, it seems that there is a provision to change the behaviour. If you change this key to a value of 2, then it should bypass local IP Addresses: Root: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mail Enable\Mail Enable\Connectors\SMTP Name: Local Senders Must Authenticate T...
by apitsos
Sat Nov 25, 2017 1:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP TLS from external phplist
Replies: 0
Views: 1748

SMTP TLS from external phplist

Hello to all, I have a problem with a client trying to send some mails through my mailenable server. It seems that there is some problem with TLS because it fails after 220 TLS goahead. I have: - mailenable 9.7.5 version installed on a vm which runs 2012 windows server - valid ssl certificate instal...
by apitsos
Tue Dec 20, 2016 11:07 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Outlook 2013 keeps crashing
Replies: 17
Views: 27135

Re: Outlook 2013 keeps crashing

Hi there! I am also having the same issue with a client. I was looking to find a solution with Microsoft, but they are not really helpful. My client has also connected an account via ActiveSync and I am suspicious that the crashes maybe are related with the MailEnable server and our service. I am at...
by apitsos
Mon Jul 25, 2016 11:46 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Calendar: First day of the week
Replies: 2
Views: 2515

Re: Calendar: First day of the week

Hi Ian,

It looks like a bug or a missing configuration. Are you planning to fix this on the next release, please?


Kind regards,
Angelos Pitsos
by apitsos
Mon Jul 25, 2016 11:45 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Need for a per domain SmartHost configuration
Replies: 2
Views: 2659

Re: Need for a per domain SmartHost configuration

Hi Ian,

Thanks for the clarification!


kind regards,
Angelos Pitsos
by apitsos
Sat Jul 09, 2016 2:14 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Issues with the translation utility
Replies: 1
Views: 2590

Issues with the translation utility

Hi there,

I am running the Professional Edition (ver. 9.14) of MailEnable and I'd like to translate the webmail environment in Greek. Unfortunately I am getting an error when I am trying to run the translation Utility. Please see the attached screenshot.

Do you have any idea what is wrong with this?
by apitsos
Sat Jul 02, 2016 7:51 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Need for a per domain SmartHost configuration
Replies: 2
Views: 2659

Need for a per domain SmartHost configuration

I would like to use SpamExperts (spamexperts.com) for some of the domains hosted on our MailEnable Server. In order to do that I have to follow the instructions given by spamexterts. Their instructions are here: https://my.spamexperts.com/kb/40/MTA-examples-to-setup-usage-as-a-smarthost.html If you ...
by apitsos
Sat Jul 02, 2016 5:55 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Calendar: First day of the week
Replies: 2
Views: 2515

Calendar: First day of the week

Hi there, I have installed MailEnable Professional Edition. On the web interface of any account (Webmail), when I select Calendar and setting it ina "Weekly" View, I see on the left pane "Monday" as the first day of the week and at the main pane (right) "Sunday". I am attaching also a screenshot to ...