Search found 7 matches

by tomk
Tue Feb 19, 2019 2:13 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting
Replies: 3
Views: 3267

Re: Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting

:D Nice.. Will have to tinker and try the script method too. Thanks!
by tomk
Sun Feb 17, 2019 10:26 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting
Replies: 3
Views: 3267

Re: Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting

I've figured out my problem and just would like to share my resolution. The issue that was stopping it from working is in IIS the bindings under MailEnable WebMail. By default there was the generic host built by MailEnable with hostname MEWebMail.localhost IP 127.0.0.1 on port 80. I added 443 for "m...
by tomk
Sat Feb 16, 2019 11:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting
Replies: 3
Views: 3267

Redirect URL http to https for one site web.config not redirecting

Currently Running Enterprise 10.20 I have multiple sites each with it's own IP. I'm having issues with trying to get a redirect for one the sites that require SSL to go from http to https. The mail webpage works if someone accesses the site either by http or https directly. SSL works and the cert is...
by tomk
Mon Dec 11, 2017 2:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue logging in with just username
Replies: 2
Views: 2177

Re: Issue logging in with just username

I appreciate your response. I understand.
by tomk
Sun Dec 10, 2017 5:08 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Using username only to login with IP bindings - Enterprise Ed.
Replies: 2
Views: 2291

Using username only to login with IP bindings - Enterprise Ed.

We're running an eval of the latest 10.1 release, eager to get this beast online and moving away from iMAIL.. We started with Professional, but upgraded to Enterprise to utilize the IP Bindings per post office feature. We have the IP bindings set per post office, however we are still unable to login...
by tomk
Fri Dec 08, 2017 5:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue logging in with just username
Replies: 2
Views: 2177

Issue logging in with just username

We're running Enterprise in Eval mode. We have multiple postoffices bonded to different IP's. Still cannot login with just a username to a mailbox other than the main domain. Is there a checkbox or something I'm missing to permit this feature. So to explain my steps. IP's on server: 10.250.0.100 thr...