Search found 24 matches

by sl-jasonr
Wed Feb 12, 2020 2:54 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Email Images Not Printing
Replies: 1
Views: 6640

Email Images Not Printing

MailEnable Enterprise v10.29

When WebMail Properties -> "Prevent the loading of remote images in HTML" is enabled, remote images will not print when the end-user prints a email. Even after they've clicked to "Download Remote Images".
by sl-jasonr
Mon Oct 21, 2019 9:15 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Editing Filters Breaks the Filtering Rule
Replies: 1
Views: 9116

Editing Filters Breaks the Filtering Rule

MailEnable 10.27 Enterprise: - Through webmail, create a mailbox filter. Sent any description and any criteria. Set the filter action to "Move message to folder...", and a Directory from the drop-down (I used one called "TestFolder"). Save the filter rule. - Edit the filter rule you just created. Ma...
by sl-jasonr
Mon Oct 21, 2019 8:28 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Errors in Mailbox Filtering rules
Replies: 3
Views: 22032

Re: Errors in Mailbox Filtering rules

Both problems still persist in latest version (10.27)
by sl-jasonr
Tue Jul 16, 2019 9:03 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Errors in Mailbox Filtering rules
Replies: 3
Views: 22032

Errors in Mailbox Filtering rules

If you create a new filtering rule, or edit an existing filtering rule and set Filter Action: "No Action", MailEnable will return a .NET error: Server Error in '/MEWebMail' Application. Object reference not set to an instance of an object. If you edit an existing rule and change it's Filter Descrip...
by sl-jasonr
Mon May 06, 2019 8:40 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding
Replies: 1
Views: 10876

Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding

If I create a filtering rule with a "Message Subject Contains" criteria, it will match against messages with a plain-text subject line, but not if the subject uses UTF-8, or other such encoding. For example, if I create a rule -> Message Subject Contains: testing it will match this: Subject: I am te...
by sl-jasonr
Thu Jan 17, 2019 7:51 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Forwarding messages in Mobile Webmail breaks formatting
Replies: 3
Views: 12472

Forwarding messages in Mobile Webmail breaks formatting

Forwarding any type of message via the Mobile Webmail interface breaks the formatting of the original message.
by sl-jasonr
Thu Dec 27, 2018 8:13 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Broken formatting when forwarding messages
Replies: 2
Views: 12045

Re: Broken formatting when forwarding messages

Open Outlook 2016, compose a new message. Address it to a MailEnable user. Write something in the message body that uses the "supportLists" tag. For example, use the button in the attached image. Send the message. Login to the recipient's mailbox via WebMail. Click to view the message. Click the "fo...
by sl-jasonr
Wed Dec 19, 2018 9:11 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Broken formatting when forwarding messages
Replies: 2
Views: 12045

Broken formatting when forwarding messages

MailEnable Enterprise v10.20

Message formatting sometimes breaks when forwarding messages through the Webmail interface.

For example, I've noticed this for messages that were originally composed through Outlook 2016 that use the "if !supportLists" tag.
by sl-jasonr
Wed Nov 28, 2018 7:30 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] Arabic messages written via Web Mail
Replies: 2
Views: 12470

Re: Arabic messages written via Web Mail

This appears to have been fixed in the new release v10.20
by sl-jasonr
Fri Nov 16, 2018 8:14 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Change abuse detection and prevention thresholds
Replies: 0
Views: 10719

Change abuse detection and prevention thresholds

MailEnable Enterprise v10.19

The registry settings provided in your knowledgebase appears to have no effect. Is it still supported in MailEnable v10?
https://www.mailenable.com/kb/content/a ... D=ME020610
by sl-jasonr
Fri Nov 16, 2018 8:11 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Redirection of spam email
Replies: 0
Views: 10577

Redirection of spam email

MailEnable Enterprise v10.19 The registry setting provided in your knowledgebase appears to have no effect. Is it still supported in MailEnable v10? https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020480 The message in question was still forwarded even though the below header entry was append...
by sl-jasonr
Thu Oct 18, 2018 3:15 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] Arabic messages written via Web Mail
Replies: 2
Views: 12470

[SOLVED] Arabic messages written via Web Mail

MailEnable Enterprise v10.19

Message written in Arabic (possibly other Unicode languages) sent via the MailEnable Web Mail interface display correctly when viewed through Web Mail, but not through a third-party email client such as Outlook or Thunderbird.
by sl-jasonr
Tue Oct 16, 2018 5:14 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] .NET error when opening messages without Content-Type header
Replies: 2
Views: 11972

[SOLVED] .NET error when opening messages without Content-Type header

MailEnable Enterprise v10.19

Ever since upgrading to v10.19, when I open messages through Webmail that do not have a Content-Type header, it returns a .NET error.
by sl-jasonr
Wed May 02, 2018 8:02 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Received header & RDNS
Replies: 3
Views: 14805

Re: Received header & RDNS

Yeeeeesssss, I could do that, but it ultimately makes Spamassassin less effective. Since MailEnable is already aware of the problem (since at least May 4, 2016), I guess the operative question is, "is fixing this in MailEnable's roadmap?"