Search found 19 matches

by scotty562
Tue Jan 21, 2020 6:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Subject filter not working with UTF-8 subjects
Replies: 0
Views: 364

Subject filter not working with UTF-8 subjects

Any email I receive that has a subject similar to ?UTF-8?B?UHVsbCBEb3duIEtpdGNoZW4gRmF1Y2V0cywgT24gU2FsZSBUb2RheQ==?= isn't being processed by the subject word list filter correctly. I have tried simply adding a filter of *UTF-8* to remove all emails with such headers, but it still doesn't identify ...
by scotty562
Mon Jan 06, 2020 3:46 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding
Replies: 1
Views: 4725

Re: Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding

Any updates here? I'm experiencing the same issue. A lot of spam makes it through because of it.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MAPI CONNECTOR AND OUTLOOK 2019
Replies: 2
Views: 1853

Re: MAPI CONNECTOR AND OUTLOOK 2019

I highly recommend avoiding the MAPI connector. Between messages showing up with blank bodies and the connector addon randomly disabling itself it's not worth the headache.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:18 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error scanning attachment with Sophos Anti-Virus
Replies: 2
Views: 2001

Re: Error scanning attachment with Sophos Anti-Virus

I'm having the same issue as well. I had to disable it for the time being until ME provides a solution.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Socket was disconnected - Error: (10054)
Replies: 0
Views: 1564

Socket was disconnected - Error: (10054)

I'm getting a lot of these messages in my logs. These messages stop the message being received from making to the users inboxes. One domain this issue is happening with is pasides@pa.gov which is a government website which should be configured correctly. What's happening here? 12/11/19 00:04:09 ME-E...
by scotty562
Tue Jul 02, 2019 12:14 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Advanced Criteria Script question
Replies: 3
Views: 3548

Re: Advanced Criteria Script question

Yes. The problem is the criteria doesn't seem to trigger. I still get emails from random domains coming through. Looks like I should be using ME_FROM instead.
by scotty562
Wed Jun 19, 2019 3:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Advanced Criteria Script question
Replies: 3
Views: 3548

Advanced Criteria Script question

I want to take all email that doesn't have .com, .net, or .org in it and send it to another email address. This is what I have so far, but this criteria never seems to get met and I'm not sure why. FilterResult=0 if not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAIN],"*.com") and not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAI...
by scotty562
Wed Mar 27, 2019 2:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filtering SPAM in MailEnable
Replies: 5
Views: 4742

Re: Filtering SPAM in MailEnable

What has worked for me is setting up SNIMTA. Every day I'd log onto each of my users email accounts and look for junk. I'd then add keywords to the bannedkeywords file until eventually the spam essentially stopped (I have it simply deleting the spam). Setting up country code blacklists helps a lot t...
by scotty562
Wed Mar 27, 2019 1:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Spam image emails
Replies: 0
Views: 3033

Spam image emails

I've spent quite some time adjusting my SNIMTA filters which caught the vast majority of my spam. What is still getting through unimpeded is image spam. Is anyone aware of any OCR solutions that integrate well with MailEnable?
by scotty562
Fri Feb 22, 2019 5:25 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook 2013,2016 Keeps unloading and disabling mail enable mapi add in.
Replies: 10
Views: 15433

Re: Outlook 2013,2016 Keeps unloading and disabling mail enable mapi add in.

This is becoming a serious issue for us as well. Does anyone have a working resiliency Regedit solution? Users being unable to use their email because of this add in disabling itself is unacceptable.
by scotty562
Sun Nov 25, 2018 9:43 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Is it possible to have multiple pickup events?
Replies: 18
Views: 29572

Re: Is it possible to have multiple pickup events?

For anyone having trouble getting this to work, take note of where the quotes are in my Filters.bat.

cscript "G:\Program Files (x86)\Mail Enable\bin\pickup2.vbs" %1 %2
"G:\Program Files (x86)\Mail Enable\SNIMTA\SNIMTA.exe" %1 %2
by scotty562
Sun Nov 04, 2018 2:46 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mewebmail/meadmin login issues
Replies: 7
Views: 9195

Re: mewebmail/meadmin login issues

Did you ever figure this out? I'm having the same issue.
by scotty562
Sun Nov 04, 2018 12:40 am
Forum: Third Party Applications
Topic: [FIXED] Mobile webmail working, desktop webmail not working properly
Replies: 1
Views: 4566

[FIXED] Mobile webmail working, desktop webmail not working properly

Domain/MEWebMail gets stuck at a never ending "Loading..." bar. Domain/MEWebMail/Mobile/ works fine. I tried https://www.mailenable.com/kb/content/a ... D=ME020551 which didn't fix the issue. The .net app pools are 4.0. This happens locally and over the internet.