Search found 23 matches

by scotty562
Wed Jun 16, 2021 12:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Outlook stops sending/receiving emails
Replies: 5
Views: 2068

Re: Outlook stops sending/receiving emails

Ian, the ticket is closed. I don't have any way to open it back up on my side.
by scotty562
Thu Jun 03, 2021 8:10 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: keeps going disabled
Replies: 5
Views: 6321

Re: keeps going disabled

I experience the same issue. I had to give up on the MAPI connector and switch to IMAP.
by scotty562
Thu Jun 03, 2021 7:52 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP not syncing Inbox in Outlook
Replies: 4
Views: 10227

Re: IMAP not syncing Inbox in Outlook

I believe this is the same issue I'm seeing. REQUEST:86619
by scotty562
Thu Jun 03, 2021 7:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Outlook stops sending/receiving emails
Replies: 5
Views: 2068

Outlook stops sending/receiving emails

I've contacted support (Request ID: 86619) and they were unable to help me so hopefully the rest of the community has seen this issue. Maybe support would be willing to open the ticket back up? We've spent $80 that got us no resolution. A clients Outlook will work fine for days/weeks until one day i...
by scotty562
Tue Jan 21, 2020 6:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Subject filter not working with UTF-8 subjects
Replies: 0
Views: 33962

Subject filter not working with UTF-8 subjects

Any email I receive that has a subject similar to ?UTF-8?B?UHVsbCBEb3duIEtpdGNoZW4gRmF1Y2V0cywgT24gU2FsZSBUb2RheQ==?= isn't being processed by the subject word list filter correctly. I have tried simply adding a filter of *UTF-8* to remove all emails with such headers, but it still doesn't identify ...
by scotty562
Mon Jan 06, 2020 3:46 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding
Replies: 1
Views: 16587

Re: Mailbox Filtering & UTF-8 Encoding

Any updates here? I'm experiencing the same issue. A lot of spam makes it through because of it.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MAPI CONNECTOR AND OUTLOOK 2019
Replies: 2
Views: 9605

Re: MAPI CONNECTOR AND OUTLOOK 2019

I highly recommend avoiding the MAPI connector. Between messages showing up with blank bodies and the connector addon randomly disabling itself it's not worth the headache.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:18 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error scanning attachment with Sophos Anti-Virus
Replies: 2
Views: 10608

Re: Error scanning attachment with Sophos Anti-Virus

I'm having the same issue as well. I had to disable it for the time being until ME provides a solution.
by scotty562
Wed Dec 11, 2019 2:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Socket was disconnected - Error: (10054)
Replies: 0
Views: 32950

Socket was disconnected - Error: (10054)

I'm getting a lot of these messages in my logs. These messages stop the message being received from making to the users inboxes. One domain this issue is happening with is pasides@pa.gov which is a government website which should be configured correctly. What's happening here? 12/11/19 00:04:09 ME-E...
by scotty562
Tue Jul 02, 2019 12:14 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Advanced Criteria Script question
Replies: 3
Views: 9276

Re: Advanced Criteria Script question

Yes. The problem is the criteria doesn't seem to trigger. I still get emails from random domains coming through. Looks like I should be using ME_FROM instead.
by scotty562
Wed Jun 19, 2019 3:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Advanced Criteria Script question
Replies: 3
Views: 9276

Advanced Criteria Script question

I want to take all email that doesn't have .com, .net, or .org in it and send it to another email address. This is what I have so far, but this criteria never seems to get met and I'm not sure why. FilterResult=0 if not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAIN],"*.com") and not CriteriaMet([ME_HEADERS_CONTAI...
by scotty562
Wed Mar 27, 2019 2:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filtering SPAM in MailEnable
Replies: 5
Views: 10425

Re: Filtering SPAM in MailEnable

What has worked for me is setting up SNIMTA. Every day I'd log onto each of my users email accounts and look for junk. I'd then add keywords to the bannedkeywords file until eventually the spam essentially stopped (I have it simply deleting the spam). Setting up country code blacklists helps a lot t...
by scotty562
Wed Mar 27, 2019 1:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Spam image emails
Replies: 0
Views: 7731

Spam image emails

I've spent quite some time adjusting my SNIMTA filters which caught the vast majority of my spam. What is still getting through unimpeded is image spam. Is anyone aware of any OCR solutions that integrate well with MailEnable?
by scotty562
Fri Feb 22, 2019 5:25 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook 2013,2016 Keeps unloading and disabling mail enable mapi add in.
Replies: 10
Views: 40048

Re: Outlook 2013,2016 Keeps unloading and disabling mail enable mapi add in.

This is becoming a serious issue for us as well. Does anyone have a working resiliency Regedit solution? Users being unable to use their email because of this add in disabling itself is unacceptable.