Search found 3 matches

by asheroto
Sun Apr 05, 2020 6:06 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Result: Improving performance/stability in MAPI connections
Replies: 9
Views: 23784

Re: Result: Improving performance/stability in MAPI connections

Sorry to bring an old post back from the dead, but I'm experiencing the same issues with MAPI connections - very sluggish. In addition, I have three accounts in Outlook using the MAPI plugin, and I've found that the 2nd and 3rd accounts won't show any new e-mail unless I click on their respective In...
by asheroto
Sat Apr 04, 2020 9:10 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ActiveSync & MAPI not Pushing
Replies: 1
Views: 4614

ActiveSync & MAPI not Pushing

Hello, I can send and receive email, however, ActiveSync on my phone doesn't show any new messages unless I manually open my email application. In addition, Outlook 2016 using the MailEnable MAPI config won't show any email unless I click on "Inbox". THEN the messages show up. I was using Office 365...
by asheroto
Thu Apr 02, 2020 3:59 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MailEnable Filter "Move to Folder" Problem
Replies: 0
Views: 17286

MailEnable Filter "Move to Folder" Problem

Hello, I'm a bit new to MailEnable and need some help. I created a filter on a user's mailbox to move messages with the subject "WHMCS Domain Synchronisation Cron Report" to the folder "\Inbox\Domain Sync\" It seems to catch the e-mail, but it doesn't delivery it to the Domain Sync folder (which is ...