Search found 94 matches

by poweredge
Sat Jul 24, 2021 1:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

Thank you very much for the above information. Btw, Are you using the paid version? As the free community edition only supports up to 5 SSLs. "Certify The Web has a free Community Edition which is limited to 5 managed certificates and intended for evaluation only. This limit may vary across updates ...
by poweredge
Sat Jul 24, 2021 1:42 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Version 11
Replies: 16
Views: 58642

Re: Version 11

Yes, Vote for FREE Active sync (exchange like) free for all versions as SMB is losing to 365 these days.
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

Hi Ian, may be you can look into this particular issue that Apply-Reapply worked may indicate a bug, thanks.
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

Greetings, I have setup Lets Certify automated SSL certificate generation every 30 days for about 10 odd mail domains I have hosted on our mailenable enterprise server. The Letscertify client automatically renews the SSL perfectly and stores it in the Certificate store appropriately. However, Maile...
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself
Replies: 5
Views: 536

Re: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself

Forgot to ask, if CLAM AV crashed will it hold the email in spool until the ClamAV service is restarted again?
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:41 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself
Replies: 5
Views: 536

Re: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself

Thanks, I shall increase the server memory first, and monitor it for a period of time to see if the same error will still occur.
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED]How to create a new IIS Instance of "MailEnable Webmail" for Webmail?
Replies: 13
Views: 2567

Re: [SOLVED]How to create a new IIS Instance of "MailEnable Webmail" for Webmail?

Greetings, Can you not use something like this to automate a per site deployment, only once. Eventually, everything including the IIS mappings would be done by this tool. I am using this for a small server of about 10-12 domains and it is working fine. It is free for smaller servers, but you could ...
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

Btw, do you know the answer to my post in https://mailenable.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=43920 "how to integrate WIN-ACME with Let's Encrypt automation for this situation is another difficult one." You've mentioned generate 100 certs instead of one, but I wonder if you know the answer to my questi...
by poweredge
Wed Jul 14, 2021 1:31 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

May be add the function to delete the old certs in your script... I just checked, there is only 1 SAN/UCC in my personal store, probably this is the key, if you have multiple ones including the expired one, then ME may not be able to pickup the latest working one. (ie, stick to the old one) Btw, cou...
by poweredge
Tue Jul 13, 2021 9:26 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED]How to create a new IIS Instance of "MailEnable Webmail" for Webmail?
Replies: 13
Views: 2567

Re: [SOLVED]How to create a new IIS Instance of "MailEnable Webmail" for Webmail?

Greetings, Can you not use something like this to automate a per site deployment, only once. Eventually, everything including the IIS mappings would be done by this tool. I am using this for a small server of about 10-12 domains and it is working fine. It is free for smaller servers, but you could ...
by poweredge
Tue Jul 13, 2021 9:23 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue
Replies: 9
Views: 503

Re: Autogenerated SSL using LetsEncrypt and Mailenable Issue

The trick is to manually copy the newly generated cert to PERSONAL store, you don't even need to touch ME console SSL part, whatever is in the dropdown manual will be used to serve new SSL/TLS connection. Try to search Let's Encrypt in this forum or google for keywords Let's encrypt mailenable Perso...
by poweredge
Tue Jul 13, 2021 9:21 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself
Replies: 5
Views: 536

Re: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself

Could ME kindly help me please? Is it a short of server memory problem?

Thanks.
by poweredge
Mon Jul 12, 2021 7:02 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Access control to accepting incoming email requests
Replies: 1
Views: 202

Re: Access control to accepting incoming email requests

Me too, I would like to know if there is a syntax or registry tweaks allowing such CIDR range
by poweredge
Sun Jul 11, 2021 8:24 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself
Replies: 5
Views: 536

Re: CLAM AV scanner suddenly stopped by itself

I may locate the problem. Probably it's due to a large size attachment that crashed clamd.exe service. Some suggested by setting the upper limit of the attachment, then clamav will skip scanning those large attachement (particular zip files, as it needs to unzip those first then process the scanning...
by poweredge
Wed Jul 07, 2021 3:59 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: keeps going disabled
Replies: 5
Views: 6000

Re: keeps going disabled

This issue seems to be getting worse now i have some just dropping in middle of the day no error or anything. Just the server tab up top goes away and mail stops flowing i then have to go through the whole enable process again. but then it 50% chance it stays working I experienced once last week, a...