Search found 35 matches

by Sonic Blue
Fri Jan 09, 2015 4:33 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Ctriterion Script
Replies: 0
Views: 3251

Ctriterion Script

I have the following Criterion Script below. Basically I have all of these e-mails which have the following line in the header that I am trying to match. X-ME-Spam: High (460) I have verified (by changing the order) that this "Spam" filter is running after [System Spam Filter]. I had Debug Status en...
by Sonic Blue
Thu Jun 13, 2013 2:53 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: New security patch causes services to fail to start
Replies: 17
Views: 23870

Re: New security patch causes services to fail to start

I have ME 3.66 instaled because of IMAP problems since 3.64 version. IMAP service is running I can access it via Telnet. The outlook express is reporting IMAP service did not respond in 60 sec. Does anybody have same problems? Thanks! If you restart all MailEnable services manually does Outlook rep...
by Sonic Blue
Thu Jun 13, 2013 2:48 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Training the baysian filter
Replies: 1
Views: 5309

Re: Training the baysian filter

My experience with the built in Mail Enable Bayesian is that it is virtually untrainable (in auto mode) (Years of Auto training has resulted in an epic .02% detection). Even After rigorous manual training it seems like it never gets it (At one point i had got it to a very short lived 40%. Within few...
by Sonic Blue
Wed May 01, 2013 2:59 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail login in Internet Explore 10
Replies: 14
Views: 18757

Re: Webmail login in Internet Explore 10

I have tried to use the Microsoft fixes but did not work. I get an error on both of them telling me that this solutions are not for my system. Trying to do this manual update on a life server give me the crips. Almost everytime I had to do some twisted update I got in trouble. Anyway. I think that ...
by Sonic Blue
Wed May 01, 2013 2:17 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail don't works after upgrade from V3 to V7
Replies: 1
Views: 4487

Re: Webmail don't works after upgrade from V3 to V7

For your Impossible to load the type you might want to refer to this link. See Ian's response. http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=2&t=24084 Once you get back to the Access Deneied you probably should use a program from Microsoft/Systernals called Process Monitor and filter it to monitor fil...
by Sonic Blue
Wed May 01, 2013 2:12 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail login in Internet Explore 10
Replies: 14
Views: 18757

Re: Webmail login in Internet Explore 10

You'll probably need to see if you can manually update your browser files for .NET Framework 2.0.

Re-read the post I pointed out which highlights the section(s) of interest if you have to do a manual update.
by Sonic Blue
Mon Apr 29, 2013 5:00 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail login in Internet Explore 10
Replies: 14
Views: 18757

Re: Webmail login in Internet Explore 10

cemag wrote:Thank you! I seems indeed that the application pool of the webmail site was running on .net 2.0. I have changed that and now it seems to work.
Cool, glad to be of help and that you got it working. :)
by Sonic Blue
Mon Apr 29, 2013 2:32 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail login in Internet Explore 10
Replies: 14
Views: 18757

Re: Webmail login in Internet Explore 10

Sorry but I am looking for a solution not for a joke. Do you think I am stupid? i know that on compatibility modus works. That is not the point. How can I tel a few honder people that they have to do that and why should I even start such discussion? Most of them don't even understand what a compati...
by Sonic Blue
Tue Apr 23, 2013 1:17 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Can't Restart IMAP Services
Replies: 1
Views: 4078

Re: Can't Restart IMAP Services

See the answers in here http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=3&t=25303

Apparently you are probably affected by the problem that shortened the executable paths in the service entries.
by Sonic Blue
Mon Apr 22, 2013 1:23 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Com Component and SMTP limits / Restrictions
Replies: 2
Views: 5663

Re: Com Component and SMTP limits / Restrictions

Not an official answer, but I would hazard a guess that the answer should be "yes" since the COM component should wrap the respective engine and the security restrictions should be built into the engine.
by Sonic Blue
Sun Apr 21, 2013 10:41 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Able to configure SpamAssassin to not scan outbound e-mail
Replies: 1
Views: 4476

Able to configure SpamAssassin to not scan outbound e-mail

I recently upgraded ME Pro from 6 to 7 this weekend and spent the time getting SpamAssassin installed and working. Aside from being a CPU hog, everything seems to be working great aside from one minor problem. I noticed that SpamAssassin is scanning out-bound e-mail. This is going to be very bad com...
by Sonic Blue
Sun Apr 21, 2013 5:31 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: MailEnable 7, 2 minor issues.
Replies: 1
Views: 27287

Re: MailEnable 7, 2 minor issues.

Not to perform necroscopy but. The SA Scans/Detections count is still broken in the release edition. However to answer OP's question regarding "how do i know it's working" I created a filter that was based upopn the single criteria of "Failing SpamAssassin" For the action I appended the Subject Pref...
by Sonic Blue
Tue Dec 18, 2012 4:59 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Move Mailenable to New Server
Replies: 12
Views: 18521

Re: Move Mailenable to New Server

I believe since the time this thread was last active - to now, I've done two migrations. At least one should have been a 32-64 bit migration. Both times I never exported the registry. In fact I simply: installed fresh. Stopped all MailEnable services and Copied over the Config folder and the PostOff...
by Sonic Blue
Fri Oct 14, 2011 7:24 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Move Mailenable to New Server
Replies: 12
Views: 18521

Re: Move Mailenable to New Server

You might aslo compare your existing registry with the new one. (might have to search for duplicates since you have already imported the registry once) Windows has a tendency of putting certain apps registry down a WOW64 node - so you might have to modify the existing import to match where the new M...