Search found 7 matches

by BlueChris
Tue Feb 03, 2004 12:00 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: A New MTA Filter
Replies: 131
Views: 93459

OK thx

Mail is gone.. thx in advance
by BlueChris
Mon Feb 02, 2004 10:27 am
Forum: Third Party Applications
Topic: A New MTA Filter
Replies: 131
Views: 93459

Stats

You plan a fix for the stats prob that are not shown in MeFilter?
by BlueChris
Fri Sep 05, 2003 9:23 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Cannot Apply the SMTP Hotfix
Replies: 3
Views: 3533

MESMTPC.exe is the file i am trying to replace that exist in hotfixes. I stopped offcourse all MailEnable Services. The error i get is when i try to paste the file "Cannot Copy MESMTPC: The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section open" but all services are stoped...
by BlueChris
Fri Sep 05, 2003 9:17 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: COM Surrogate errors
Replies: 64
Views: 61800

Same here

2k3 Standard
by BlueChris
Thu Sep 04, 2003 2:20 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Cannot Apply the SMTP Hotfix
Replies: 3
Views: 3533

Hmm

I suppose i must be stupid and the answer is obvius.. but if the answer is "Rst the box and go to safe mode to copy the file" then i reply that i cannot do that cause the box is webserver in texas and i cannot rst in safe mode...
So what i do?

Thx
Chris
by BlueChris
Tue Sep 02, 2003 4:49 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Cannot Apply the SMTP Hotfix
Replies: 3
Views: 3533

Cannot Apply the SMTP Hotfix

Hi guys... for a strange reason even if i stop the SMTP service or even all the services i cannot apply the hotfix "SMTP Fix - For Prof 1.113 and later (88k)" in the /bin directory.. i always get a message that the files i used from something but dont tells me from what. Is there any other way that ...
by BlueChris
Tue Aug 26, 2003 4:53 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How i setup SAV 8.1 with MailEnable?
Replies: 29
Views: 22981

How i setup SAV 8.1 with MailEnable?

Hi guys... we have in company the SAV 8.1 in a 2k3 Server .. i had read here some posts saying go to 7.6 but we cannot do that... There is any way we can use the vscand.exe ? or to find it from somewhere? (it dont exist in our 8.1 installation).

Thx
Chris