Search found 249 matches

by webshaun
Tue Oct 30, 2012 1:40 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

Re: Missing information in System Overview / System Tray

I assume 7 will be released soon? That would be great. Thank you!
by webshaun
Tue Oct 30, 2012 1:22 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

Re: Missing information in System Overview / System Tray

Thank you for that information. I'll wait till the next release or after hours for the reinstall. thank you!
by webshaun
Tue Oct 30, 2012 1:08 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

Re: Missing information in System Overview / System Tray

I imagine that UAC is being triggered because of some security issue with copying the new file instead of having the installer do it and apply permissions.
by webshaun
Tue Oct 30, 2012 11:54 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

Re: Missing information in System Overview / System Tray

MEtray now causes windows to pop up and confirm a security warning to run at startup. "The publisher could not be verified"
by webshaun
Tue Oct 30, 2012 12:01 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

Re: Missing information in System Overview / System Tray

6.64 didn't fix the problem. It is showing the fields, but all the data rows are 0.
by webshaun
Tue Oct 23, 2012 12:37 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray
Replies: 10
Views: 7715

[SOLVED]Missing information in System Overview / System Tray

Under the system overview tab in the system tray information, a lot of information about filtering is missing. v 6.61 Enterprise
by webshaun
Sat Sep 01, 2012 5:53 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MailEnable POP Connector outbound queue has not been process
Replies: 1
Views: 1360

MailEnable POP Connector outbound queue has not been process

I keep getting these alerts from ME - MailEnable POP Connector outbound queue has not been processed in a while. Value 15584.2d is above maximum threshold (15584.05:48:55.4517946 > 00:20:00)
by webshaun
Thu Mar 22, 2012 2:18 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

I know for HAM auto-training, you can do *@domain.com... but for spam training, can you do it this way: spamhoneypot@* ? I've been working on this for about a month, some days it seems like something is broken. Then I'll delete the mailenable.tab file then it's ok for a little while. I just trained ...
by webshaun
Thu Mar 22, 2012 12:47 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

Seems to work ok. It just seems that the spam training is a lot more picky than the ham training - I'm using this script for now: @echo off echo **************************************************************** echo ****************** BAYESIAN FILTER UPDATE SCRIPT ****************** echo ************...
by webshaun
Wed Mar 21, 2012 9:35 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

I'd previously set up a catchall addresses "hampot@domain.com" and set auto-training to that address. No matter what comes into that box - autotraining is simply not functioning. HAM auto-training is fine... not spam. What do I do?
by webshaun
Tue Mar 20, 2012 4:37 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

I've got more HAM than SPAM messages coming in.... no matter what I do. How do I disable the 6 different limit to something more reasonable, like 50?
by webshaun
Tue Mar 20, 2012 4:21 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: imap shutting down
Replies: 2
Views: 1990

Re: imap shutting down

Of course - fix the paths to your mailenable folder.
by webshaun
Tue Mar 20, 2012 4:21 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: imap shutting down
Replies: 2
Views: 1990

Re: imap shutting down

I think this is the security issue I had... Try running this as a batch file.. CACLS "D:\Program Files\Mail Enable\Config" /t /e /g IME_ADMIN:F CACLS "D:\Program Files\Mail Enable\Queues" /t /e /g IME_ADMIN:F CACLS "D:\Program Files\Mail Enable\Postoffices" /t /e /g IME_ADMIN:F CACLS "D:\Program Fil...
by webshaun
Fri Mar 16, 2012 8:35 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

Tried a few more things, checked all logs - everything looks normal. I don't understand why auto-train just stopped working. I really need some help here. :(
by webshaun
Fri Mar 16, 2012 4:28 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bayesian Auto-Training stopped training
Replies: 10
Views: 5164

Re: Bayesian Auto-Training stopped training

Ok, this REALLY isn't working as it was just last week. I have NO idea at this point, why auto-training isn't working anymore. After normal traffic, everything set up for HAM/SPAM addresses - yesterday it was 199/193 then it went up a little bit after a couple emails. Now after half a work day, it h...