Search found 217 matches

by wisp
Thu Jan 15, 2009 10:36 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Wasted space
Replies: 4
Views: 4490

Hi Ian, Thanks. I ran TreeSize program and it is showing 2GB as wasted space in the mailenable folder. I ran tree sizer because I seemed to be losing a lot of HD space when I hadn't received that many emails. I am NOT using a DB, but is there some thing that we can use on mailenable to reduce disk s...
by wisp
Wed Jan 14, 2009 4:30 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Wasted space
Replies: 4
Views: 4490

Wasted space

Tree Size is showing approx 2GB wasted space. How do I solve this?
by wisp
Thu Jan 01, 2009 6:47 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: compacting database
Replies: 4
Views: 5404

compacting database

Is there a way to compact the mail database?
Thanks.
by wisp
Fri Dec 26, 2008 6:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: inetpub mailroot folder with strange files
Replies: 1
Views: 2992

inetpub mailroot folder with strange files

Hi, my mailenable is installed in program files\mailenable and that is where the webmail is configured too. However, in c:\inetpub I see a structure mailroot with folders Badmail, Drop, Mailbox, Pickup, Queue, Route, Sort Temp and it has a whole buch (about 150 MB) of Badmail and 150MB in the Queue ...
by wisp
Tue Sep 16, 2008 6:18 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error in application on accessing webmail
Replies: 2
Views: 3708

Error in application on accessing webmail

I get the following error while trying to send email. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Compilation Error Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please revie...
by wisp
Tue Jul 22, 2008 9:20 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing Sent emails
Replies: 4
Views: 4277

Hi Ben,
In one of the email IDs, there is nothing in the server sent items folder.

In the other, I see the emails on the server sent folder Program Files\MailEnable\Post Offices\[Post Office Name]\Mailroot\[Mailbox Name]\Sent Items, but not in webmail.
by wisp
Fri Jul 18, 2008 1:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing Sent emails
Replies: 4
Views: 4277

Missing Sent emails

Every now and then my sent emails(in webmail) seem to disappear, i.e., I know have only 2 days worth of sent emails, everything from before has disappeared. Is there a way to get them back? Thanks.
by wisp
Sun May 04, 2008 4:04 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: pop3 retrieval
Replies: 1
Views: 2599

pop3 retrieval

Is it possible to configure pop3 retrieval if the mail server from which we are retrieving mail requires ssl (e.g. gmail)? How do we do that? Thanks.
by wisp
Sun May 04, 2008 2:19 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: bayesian filter auto-training option
Replies: 22
Views: 22087

This a VERY useful thread, lots of useful instructions from Ben. I wish it could be somehow super tagged for Bayesian filter. I ran the MESPAMCMD a couple of times with different dictionary names. Each time I ran (with the same SPam and Ham) I got totally different dictionaries. e.g. on 30 April I g...
by wisp
Thu May 01, 2008 3:35 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEPURGE On enterprise 2 not working
Replies: 5
Views: 5517

Hi Ben,
Thanks. I tried it. However, I can still see the messages in web client (i.e., inbox shows more than 1000 messages), but when I click on a message to view it, I get the message "No message selected"
by wisp
Thu May 01, 2008 3:10 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEPURGE On enterprise 2 not working
Replies: 5
Views: 5517

Ben, where can I find management service that you mentioned in the other thread?
by wisp
Thu May 01, 2008 1:32 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Spam Protection not working when Redirection is on
Replies: 18
Views: 11693

Ben,
Any idea why MEPURGE is not working for me?

Thanks
by wisp
Wed Apr 30, 2008 1:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEPURGE On enterprise 2 not working
Replies: 5
Views: 5517

Through webmail I can see that there are over 1000 messages in this mail box, but through ME enterprise manager, it shows there are 0 messages in this mail box eventhough the disk usage is 726956 bytes. ME Enterprise version 2.5
by wisp
Wed Apr 30, 2008 12:59 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEPURGE On enterprise 2 not working
Replies: 5
Views: 5517

MEPURGE On enterprise 2 not working

I am trying to purge emails from a mail box on ME 2, but it is not happening. when I issued the command it deleted mail older than 2 years only. The command I gave was

mepurge postofficename postmaster 14