Search found 128 matches

by rpsmith
Sat Jan 11, 2003 8:11 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: I can connect to ME only through local address (10.0.0.2)
Replies: 4
Views: 5204

Sounds like it might be a firewall or ISP issue as I can't even telnet to your SMTP server (telnet 66.98.11.44 25). Try this same command from another PC on your private network and see if you get connected (use your privte address not 66.98.11.44) If that works I can't see how it would be a MailEna...
by rpsmith
Thu Jan 09, 2003 2:44 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: norton AV 8 corp setup question
Replies: 3
Views: 4051

I could be wrong but I don't believe version 8.0 supports 16 bit command line scanning. I'm using the below files from 7.5 and it works fine for me. Also, the only way I've found to update the definition files is to manually download them from symantec's ftp site: ftp://ftp.symantec.com/public/engli...
by rpsmith
Tue Dec 31, 2002 4:08 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Email with attachments take about 3 hours to send
Replies: 11
Views: 11401

Have you tried sending a mail attachment to another local PC?
by rpsmith
Thu Dec 26, 2002 8:56 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: lost admin password had to rebuild server
Replies: 5
Views: 5016

i think all you need to do is reset everyone's password. if you had ran the bacbup utility an done a restore you wouldn't have had to reset all the passwords.

rp...
by rpsmith
Thu Dec 05, 2002 8:09 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Install Error
Replies: 4
Views: 5335

I'm not sure if this will fix your problems, but ME has just release a newer version of both Standard and Pro that address install related problems.

ME Pro:
Release 1.0015 - 6th December 2002
Fixed: Updated MEInstaller

Good luck, Roy...
by rpsmith
Thu Dec 05, 2002 6:37 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: 1.611 Installation freezes
Replies: 4
Views: 4103

Install Problem Fixed!

The latest ME Standard ver. 1.612 fixed my install problem.

Awesome Support Folks!

Roy...
by rpsmith
Sat Nov 30, 2002 8:36 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: 1.611 Installation freezes
Replies: 4
Views: 4103

ME Standard 1.611 Install Hangs

I'm also not able to install ME Standard. It hangs at 42% installed and I can't even cancel the install. I have sent an e-mail to support with all the details.

rp...
by rpsmith
Tue Aug 13, 2002 4:45 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: virus scanners
Replies: 16
Views: 25805

F-Prot doesn't scan files inside of zip file

I appears F-Prot doesn't scan files inside of zip file. Is it possible to configure ME so it will?

thanks, rpsmith