Search found 128 matches

by rpsmith
Mon Jan 19, 2004 6:01 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: POP3 Security
Replies: 13
Views: 10882

MP,

My account is rpsmith.

Thanks for your help.
by rpsmith
Fri Apr 25, 2003 9:43 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Standard to Pro
Replies: 2
Views: 2668

You got it. You won't loose a thing.

Roy...
by rpsmith
Wed Apr 23, 2003 4:42 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: blacklist?
Replies: 8
Views: 6354

It's time to upgrade (to Win2K) :o)
by rpsmith
Tue Apr 22, 2003 4:33 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Release 1.102
Replies: 4
Views: 4204

you must be kidding.
by rpsmith
Sun Apr 20, 2003 10:25 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Sending To AOL.com Problem
Replies: 27
Views: 30909

A much better way to Smart Host to AOL:


http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?p=6093#6093


Roy...
by rpsmith
Sun Apr 20, 2003 10:21 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Conditional or domain based smarthosting
Replies: 18
Views: 23329

Thanks Andrew and Tom! I just gave this a try and it's working great!

Roy...
by rpsmith
Sun Apr 20, 2003 9:52 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Sending To AOL.com Problem
Replies: 27
Views: 30909

Would be nice if the MailEnable coders would add a smart-host list feature. If the domain you're sending to is in this list then send via smart-host otherwise send it directly.

Roy...
by rpsmith
Fri Apr 18, 2003 3:13 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Can I do this?
Replies: 1
Views: 2477

Time for a new ISP!!! :idea:
by rpsmith
Wed Apr 16, 2003 8:40 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Sending To AOL.com Problem
Replies: 27
Views: 30909

I'm using RoadRunner (cable modem) and have a dynamic IP address and solved my problem of not being able to send to AOL by setting my SMTP to SmartHost to my ISP's SMTP Server. This cause MailEnable to send all my outbound mail to RoadRunner's SMTP server and RR relays it on. Problem solved.

Roy...
by rpsmith
Wed Apr 16, 2003 3:41 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SAV8 and MailEnable Pro - Still cant get it working
Replies: 5
Views: 4412

You might want to just disable the vscand approach and just let your NAVCE RealTime Protection find and remove any viruses. Seems to work with the exceptoin that you don't see a message in your mail indicating one of your attachments had a virus and was deleted.

Roy...
by rpsmith
Sat Feb 15, 2003 6:50 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: MailEnable Standard - SMTP auth not working with ME user db
Replies: 8
Views: 6156

I'm glad you got your smtp service locked down. Running an open relay smtp service is bad thing and a legitimate reason to get you in the ordb. had you not corrected this your server for sure would have been used to send spam.
by rpsmith
Fri Feb 14, 2003 9:07 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: can this be fixxed ?
Replies: 8
Views: 5785

good question. I'm seeing the same thing but everything is working just fine.
by rpsmith
Fri Feb 14, 2003 7:59 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: AVG Problem
Replies: 5
Views: 5884

It's most likely a User Interface problem. I think they are working on a more intuitive interface.
by rpsmith
Fri Feb 14, 2003 3:36 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: webmail
Replies: 1
Views: 2146

only pro. the best $175 you ever spent! :D

Roy...
by rpsmith
Thu Feb 13, 2003 8:13 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: MailEnable Standard - SMTP auth not working with ME user db
Replies: 8
Views: 6156

chaudruc,

if you want me to setup an account on my ME server so you can test (mine is working fine), e-mail me at rpsmith@hot-mail.com and I'll send you the info you need.

(don't forget to remove the - in hot-mail) :)

Roy...