Search found 1067 matches

by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 1:27 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

Martyn,

No problem..

Will have to try the GFI test again now that I know it works..

Thank you for a great product and support.
by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 12:48 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

Ok... I think I found the problem. I just sent a message via a different domain on a different server and it blocked the attachment.. The Attachment 'file.exe' Has Been Removed I have my config file set to only block incoming messages. Since the reply to address in my original test was a locally hos...
by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 12:30 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

from the smtp activity log 03/06/04 14:15:47 SMTP-IN 89095EC473FA4B56A9A8D3B2921B54.MAI 596 x.x.33.202 220 domain.com ESMTP MailEnable Service, Version: 0-1.16- ready at 03/06/04 14:15:47 0 0 03/06/04 14:15:47 SMTP-IN 89095EC473FA4B56A9A8D3B2921B54.MAI 596 x.x.33.202 EHLO EHLO msroad.com 250-domain....
by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 12:16 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

Hi Martyn, I am using 1.0.0.87 based on the MEFilter.exe file. I am not sure it that is what you needed. With an exe file, I get: 14:15:53 - Number Of Spam Phrases Loaded: 987 With a pif file, I get: 13:27:42 - Number Of Spam Phrases Loaded: 987 13:27:52 - Message Attachment Count: 1 13:27:52 - Atta...
by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 9:45 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Proving SMTP email left the server
Replies: 5
Views: 4960

You can also try copying some of the messages that are in the bad mail folder to the SMTP outbound queue and watch the logs to see what is happening.. I have a little script that I use to dump bad mail back to the SMTP outbound queue. Just copy the script below and paste into a dos .cmd file. You ma...
by paarlberg
Sat Mar 06, 2004 9:22 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

Yes it is still a problem. I just sent myself an .exe file and it went thru. I will double check my config and see if I can find the problem. Below is my config: # # MEFilter Configuration File # # Lines Starting with a '#' Are Classed As Comments # # # Valid Log Levels Are: Debug,Max,Min,None # Log...
by paarlberg
Fri Mar 05, 2004 9:53 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFilter - Next Version
Replies: 42
Views: 50099

It was a function of their SPAM protection that would not accept e-mail from a user if they were not approved. After 5 minutes, they could resend and it would work.

They are using http://fluffy.codeworks.gen.nz/

Might work for something similar to what was asked for in a previous request.
by paarlberg
Fri Mar 05, 2004 8:53 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Spoofed Email Accounts and Addresses
Replies: 6
Views: 5973

We have also seen a lot of mails that are being returned from either bogus or valid addresses. It is one of the recent viruses that is grabbing or generating e-mail accounts and randomly sending them out via open relays. If they are rejected, they go back to the bogus sender. Similar to the james@do...
by paarlberg
Fri Mar 05, 2004 8:43 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFilter - Next Version
Replies: 42
Views: 50099

I have recently received a message back from a mail server stating "We have not received an e-mail from you recently. As part of our SPAM prevention, please wait 5 minutes and resend the message"

I waited 5 minutes and it went..
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 5:37 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: New version and WebMail
Replies: 1
Views: 1917

Did you install in the default directory for ME? c:\program files\mail Enable....

If not, check your environment variables to make sure that the correct path is there..
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 2:08 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

I had originally had it set to only delete, but thought I missed something..
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 12:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: can i use pop boxes and not MX records to receive emails
Replies: 1
Views: 1828

An MX record is required in your DNS zone for other mail servers to find your server.
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 12:12 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFilter - Next Version
Replies: 42
Views: 50099

I started a new thread for my post... don't want to add it to the wish-list thread.. http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?t=3852
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 12:11 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFIlter and attachments
Replies: 12
Views: 15700

MEFIlter and attachments

Started a new thread for this... original info was posted at http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?t=3835&sid=106986b7ec61dbb0d19cb471c8371199 # # Attachment Filtering # AttachFilterEnabled=Yes AttachFilterHoldPath=AttFilter AttachFilterMessage=The Attachment %FILENAME% Has Been Removed # What D...
by paarlberg
Thu Mar 04, 2004 10:15 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFilter - Next Version
Replies: 42
Views: 50099

Here are some suggestions... I just ran the test available at http://www.gfi.com/emailsecuritytest/ I was not protected against the attachments even though I have the option selected within mefilter.cfg. With the delete e-mail if attachment is found option. I have just added the option to remove the...