Search found 9218 matches

by MailEnable-Ian
Thu Jun 18, 2020 3:02 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Task Notes in Greek
Replies: 5
Views: 2734

Re: Task Notes in Greek

Hi,

Thanks. I was able to emulate the problem and have raised an issue in our register to be addressed for the next minor release.
by MailEnable-Ian
Thu Jun 18, 2020 3:00 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Duplicated attachment using Webmail
Replies: 5
Views: 2713

Re: Duplicated attachment using Webmail

Hi,

Probably best just lodging a support ticket via the form below. Lodge it under the category of "Upgrade" (free) and describe the problem and attach the files.
by MailEnable-Ian
Thu Jun 18, 2020 2:59 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Sent mail disappeared
Replies: 7
Views: 4279

Re: Sent mail disappeared

Hi,

Ok I should of asked if you are connecting via IMAP, POP or using the MAPI connector for Outlook?
by MailEnable-Ian
Thu Jun 18, 2020 2:56 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: List commands not working.
Replies: 10
Views: 4456

Re: List commands not working.

Hi,

Glad you got it all sorted.
by MailEnable-Ian
Thu Jun 18, 2020 2:54 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Newbie: Mail Server doesn't receive mails sent from external domains
Replies: 4
Views: 2627

Re: Newbie: Mail Server doesn't receive mails sent from external domains

Hi, First step is to inspect the SMTP activity and debug log files to see if the messages are being routed to your server. Search for a sender address in the SMTP log files. If there is no evidence of inbound messages coming into the server then your problem will be your DNS records or some other ro...
by MailEnable-Ian
Wed Jun 17, 2020 1:43 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Duplicated attachment using Webmail
Replies: 5
Views: 2713

Re: Duplicated attachment using Webmail

Hi,

Ok what email client are you using to forward the messages? Are you using web mail or Outlook (MAPI Connector or IMAP)?
by MailEnable-Ian
Wed Jun 17, 2020 1:42 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Sent mail disappeared
Replies: 7
Views: 4279

Re: Sent mail disappeared

Hi,

How are you sending the messages? What email client are you using to send?
by MailEnable-Ian
Wed Jun 17, 2020 1:41 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Task Notes in Greek
Replies: 5
Views: 2734

Re: Task Notes in Greek

Hi,

Ok what client are you using to create the task with extended characters in the notes? Are you using the web mail client, MAPI Connector for Outlook or on a mobile device connecting via Active Sync?
by MailEnable-Ian
Wed Jun 17, 2020 1:39 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: List commands not working.
Replies: 10
Views: 4456

Re: List commands not working.

Hi, Ok, your problem here looks to be that a firewall is blocking port 25 inbound. Or you may have not created the relevant port forwards for port 25 in your router. I am unable to telnet to mail.theholybible1.ddnsfree.com on port 25 SMTP, POP 110 or IMAP 143. I can whoever access the web mail clien...
by MailEnable-Ian
Tue Jun 16, 2020 1:36 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Duplicated attachment using Webmail
Replies: 5
Views: 2713

Re: Duplicated attachment using Webmail

Hi,

No reported issues in this area in the latest versions. What version are you running?
by MailEnable-Ian
Tue Jun 16, 2020 1:34 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Task Notes in Greek
Replies: 5
Views: 2734

Re: Task Notes in Greek

Hi,

Are you running the latest version of MailEnable?
by MailEnable-Ian
Tue Jun 16, 2020 1:33 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Receive Warning After Install
Replies: 1
Views: 1776

Re: Receive Warning After Install

Hi,

Not a known bug and more so permission issues when your running the installer. Are you logged into the server as an administrator? Try and run the installation file as administrator (I.e: run as administrator). Are you installing on a terminal services machine?
by MailEnable-Ian
Tue Jun 16, 2020 1:30 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: List commands not working.
Replies: 10
Views: 4456

Re: List commands not working.

Hi, If the SMTP activity log file only reports the line you pointed out then no messages are coming into the server. I am unable to telnet to the server via telnet theholybible1.ddnsfree.com 25. Also performing an nslookup on theholybible1.ddnsfree.com there is no reported MX record. Therefore you n...
by MailEnable-Ian
Mon Jun 15, 2020 12:13 am
Forum: General
Topic: User Whitelist Import
Replies: 3
Views: 21334

Re: User Whitelist Import

Hi,

The numbers are timestamps for when the file was created in Unix epoch time. The file contents are formatted as timestamp[tab]CLIENT.
by MailEnable-Ian
Sun Jun 14, 2020 11:41 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable Enterprise Edition
Replies: 1
Views: 1600

Re: Mailenable Enterprise Edition

Hi, Do all your clients route through a common IP address to connect your MailEnable server ( a proxy/spam gateway)? If so then you will need to disable the option for "Abuse detection and prevention" under the localhost > policies properties as this will be the problem. Most likely one of your clie...