Search found 9214 matches

by MailEnable-Ian
Mon Feb 07, 2005 5:05 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Binding to 2nd IP on a NIC
Replies: 2
Views: 2211

Hi, You can try and manually add them into the registry. You can do this by navigating to this location in regedit. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mail Enable\Mail Enable\Connectors\SMTP In the right hand side list locate this regkey "Inbound server bindings". Change the value from (all) then add the i...
by MailEnable-Ian
Mon Feb 07, 2005 4:31 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mwebmail virtual directory not automatically created
Replies: 14
Views: 17723

Hi,

This KB article explains How can I create a Virtual Directory for Webmail with a name other than MEWebMail:

http://www.mailenable.com/kb/Content/Ar ... D=me020137

regards,
by MailEnable-Ian
Sun Feb 06, 2005 11:32 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mailbox size
Replies: 2
Views: 2525

Hi, You can change this setting to "bounce message back to sender" under the postoffice connector properties in the Mailenable Administration program. Navigate to Servers>localhost>Connectors>postoffice and right click postoffice connector to open the properties window. In the props window you will ...
by MailEnable-Ian
Tue Feb 01, 2005 11:04 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook cant find server and Resolve.asp issue
Replies: 6
Views: 4095

Hi, Still was unable to contact pwashington@socal.rr.com because your DNS configuration is not setup correctly. Can you please provide a hotmail/yahoo account address so we can contact you. You can use this DNSreport as a guide to see what is causing your failures: http://www.dnsreport.com/tools/dns...
by MailEnable-Ian
Tue Feb 01, 2005 3:16 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook cant find server and Resolve.asp issue
Replies: 6
Views: 4095

Hi,

I have noticed that you have submitted a support call for this issue with mailenable support (ticket number 4840), however the email address you gave us on the support request is not conatactable because of your DNS issues. Can you please provide a valid address.

regards,
by MailEnable-Ian
Tue Feb 01, 2005 2:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Preview Pane
Replies: 14
Views: 15549

Hi, There is a setting in webmail that can be changed to display in the same window. To do this navigate to Options>Settings in webmail and you will find "Compose message in a new window" tickbox. Tick this box if you would like to compose in the a new window. Ensure to hit the update button was the...
by MailEnable-Ian
Mon Jan 31, 2005 3:15 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Transfer mailenable to a new server
Replies: 1
Views: 2078

Hi,

Thsi article should help you out:
http://www.mailenable.com/kb/viewarticl ... 020073.htm

regards,
by MailEnable-Ian
Mon Jan 31, 2005 12:02 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filtering does not work!
Replies: 25
Views: 21392

Hi, If you are still unable to resolve your filtering issues then i suggest you create a support ticket explaining your problem attaching all relevant information. The best way for us to determine the problem, is by using your configured filter tab files so that we can re-simulate your problem. You ...
by MailEnable-Ian
Fri Jan 28, 2005 4:42 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filtering does not work!
Replies: 25
Views: 21392

Not quite sure what you mean about more bugs? This is certainly not a reported defect and if you are reporting one then I suggest you go through the support form location (link below) so a support technitian can look into this for you. I can say catagorically that there are many people using this fo...
by MailEnable-Ian
Fri Jan 28, 2005 4:33 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Viruses Sneaking Through
Replies: 2
Views: 3162

Hi,

The correct way to specofy wildcards is *porn*.

regards,
by MailEnable-Ian
Fri Jan 28, 2005 12:21 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Enterprise Global Filtering
Replies: 4
Views: 5385

Hi,

Did the alternative method of marking the headers and sending to a junk mail folder solve your problems?

regards,
by MailEnable-Ian
Thu Jan 27, 2005 12:17 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Errors when adding users
Replies: 1
Views: 4314

Hi, You should try and run the MeInstaller.exe and run the option to re-register the MMC components and then run the options to re-install webamil and webadmin components to see if this fixes your problem. You can find the MeInstaller.exe utility in this location c:\Program files\Mail enable\BIN dir...
by MailEnable-Ian
Thu Jan 27, 2005 12:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Enterprise Global Filtering
Replies: 4
Views: 5385

Hi, If you are using a third party antispam utility to mark the subject of the message as [SPAM] you will need to create a global filter that will filter the subject word [SPAM] and have an action that will mark the message headers as spam. This will allow the option in the feature selection propert...
by MailEnable-Ian
Wed Jan 26, 2005 11:22 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: WebMail not sending html e-mails properly
Replies: 7
Views: 8735

Hi,

To resolve the issue, download the latest beta version of Enterprise.

You can download the beta version from this location:
http://www.mailenable.com/beta

regards,
by MailEnable-Ian
Wed Jan 26, 2005 11:19 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: "DUMMY" guide to set up spam filters in MailEnable
Replies: 1
Views: 2086

Hi,

First check you have the filters option enabled by navigating to MEssaging manager>Servers>localhost>Filters and right click filters. In the opening window you can enable/disable the filtering option.

Check the filtering logs for an indication if the filter is executing or not.

regards,