Search found 63 matches

by tmorg
Fri Jun 15, 2012 8:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bulk Delete Unused Accounts
Replies: 1
Views: 1288

Bulk Delete Unused Accounts

Is anyone aware of a way to bulk delete accounts? I am running the latest version of Enterprise and have a couple of hundred ex-users that need to be deleted. Nobody has truly managed this server in the past and I'm just wanting to clean it up to make it easier to manage in the future. It has about ...
by tmorg
Fri May 13, 2011 3:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 2 imap server question
Replies: 1
Views: 1138

2 imap server question

I have 2 postoffices with 2 different domains. I have setup a few users that are the same username in both postoffices. It appears that my test username is checking and retrieving email from both post office accounts even though I have them set to use imap and have mail servers set to different doma...
by tmorg
Mon May 02, 2011 12:22 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Un-deletable Filter
Replies: 3
Views: 1754

Re: Un-deletable Filter

They can be deleted from the admin console but not from webmail. This tells me they were set from the admin console to begin with and me not the other IT person set them. I'm wanting to know if there is any type of log they may have logged what IP address may have set these few filters?
by tmorg
Fri Apr 29, 2011 9:56 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Un-deletable Filter
Replies: 3
Views: 1754

Re: Un-deletable Filter

It appears that the filters were set by a user. Is there any way to find out what IP address added these filters on the server? There are only a very few people that have access.
by tmorg
Fri Apr 29, 2011 3:31 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Un-deletable Filter
Replies: 3
Views: 1754

Un-deletable Filter

I have a web mail user that has suddenly had a filter enabled on his web mail and we cannot delete or edit it. I can add new filters and edit and delete them and on the management cosole I can't edit his filter but I can delete it from there. This filter was not added by an administrator. Where else...
by tmorg
Wed Feb 02, 2011 3:00 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Failed message every 3rd time: Reason: 554 5.7.1
Replies: 1
Views: 1337

Failed message every 3rd time: Reason: 554 5.7.1

In emailing other people we have a few users that will send an email and every 3 or 4th time they will be rejected with the following error: Recipient: [SMTP:info@domain.com] Reason: 554 5.7.1 The message from () with the subject of (Draw) matches a profile the Internet community may consider spam. ...
by tmorg
Thu Jul 29, 2010 3:02 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deleting an account help association with group?
Replies: 5
Views: 2658

Re: Deleting an account help association with group?

Awesome....this is great news :) Do you know when we can expect this update?
by tmorg
Tue Jul 27, 2010 12:36 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deleting an account help association with group?
Replies: 5
Views: 2658

Deleting an account help association with group?

Is it possible that when I delete a mailbox that it would also remove that account that is in a group. It happens all the time that I may delete a few mailboxes and then send an email to a group they were on only to come back on those accounts. It would be nice (like exchange) that when you remove a...
by tmorg
Thu Apr 08, 2010 12:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Socket Exception: A non blocking socket operation could not
Replies: 3
Views: 1638

Re: Socket Exception: A non blocking socket operation could not

Yes, the mail server is working perfectly.......
by tmorg
Mon Mar 22, 2010 8:51 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Socket Exception: A non blocking socket operation could not
Replies: 3
Views: 1638

Socket Exception: A non blocking socket operation could not

Socket Exception: A non blocking socket operation could not be completed immediately. One of our developers is getting the above errors when trying to send a message from a webscript. I can't seeany reason for it nothing in the log files as weel. has anybody seen anything similar? I actually think i...
by tmorg
Fri Mar 12, 2010 4:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Mail Locking Up
Replies: 1
Views: 910

Web Mail Locking Up

After installing version 4.22 I am having issues sporadically where web mail simply locks up. The user may be in the process of sending a message, reading a message, deleting a message or looking at the calendar. This happens on systems with Win XP Pro, Win7 IE8, IE7, latest version of Java, Flash e...
by tmorg
Tue Jan 19, 2010 4:50 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Google Chrome
Replies: 3
Views: 1552

Re: Google Chrome

Just testing this same issue with Firefox and it is exact.
by tmorg
Sun Jan 03, 2010 4:18 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Password Encryption
Replies: 1
Views: 1037

Password Encryption

Question for underinformed. Using MailEnable Enterprise 4 with Outlook 2007 running a packet sniffer why can I see the password in plain text. Is it just that I am running in POP3 mode? No SSL enabled. I still thought Outlook connecting to mail Enable would connect via APOP or some type of standard ...
by tmorg
Sat Jan 02, 2010 8:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Google Chrome
Replies: 3
Views: 1552

Re: Google Chrome

Using Chrome logged into the admin site has many issue first and formost simply adding an account. When you click "Add New" it open the new account window with your current login information. If you change this to add a new account it changes your current account. This only happens in Chrome and Saf...
by tmorg
Fri Jan 01, 2010 5:52 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Google Chrome
Replies: 3
Views: 1552

Google Chrome

Google Chrome has grown it's base considerably. When can we expect MailEnable to start working with most popular browsers? Chrome is used by several hundred of our employees and web mail just doesn't work with anything but IE.
Mail Enable 4.17 Enterprise and am thing of the Premium Upgrade in days.