Search found 25 matches

by frasersales-ltd
Sat Nov 19, 2011 1:30 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: UCE spam on mail server
Replies: 5
Views: 6338

Re: UCE spam on mail server

Tested using a Open Relay Test and the results were "No relays accepted by remote host" and "This mail server requires authentication when attempting to send to a non-local e-mail address. Please check your mail client settings or contact your adminator to verify that the domain or address is define...
by frasersales-ltd
Thu Nov 17, 2011 2:32 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: UCE spam on mail server
Replies: 5
Views: 6338

UCE spam on mail server

I received a email from my ISP saying the below. The server has Windows Server 2008 installed. An anti-virus program runs once per day on the server. I'm the only one who has access to the computer. "We have received reports of excessive UCE (Spam) originating from your IP address. The content of th...
by frasersales-ltd
Tue Aug 09, 2011 5:38 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Install webmail
Replies: 6
Views: 5306

Re: Install webmail

thanks a lot
by frasersales-ltd
Mon Aug 08, 2011 11:10 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Install webmail
Replies: 6
Views: 5306

Re: Install webmail

Did you have a look at my server? Did you find what was wrong?
by frasersales-ltd
Thu Aug 04, 2011 12:00 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Install webmail
Replies: 6
Views: 5306

Re: Install webmail

I've updated to the v5.51 and the issue still exists. It's all passes in the web application tests.
by frasersales-ltd
Sun Jul 31, 2011 12:35 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Install webmail
Replies: 6
Views: 5306

Install webmail

I'm trying to install webmail on a server. The 404 error is displayed after typing http://webmail.frasersales.com into a browser. I've created a DNS A record pointing to webmail.frasersales.com. Do you add a subdomain website on IIS? A new host header with the following details has been added to mai...
by frasersales-ltd
Thu Jul 21, 2011 3:28 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Backup mail server not working
Replies: 7
Views: 6732

Re: Backup mail server not working

Ok, Thanks.
by frasersales-ltd
Tue Jul 19, 2011 8:37 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Backup mail server not working
Replies: 7
Views: 6732

Re: Backup mail server not working

Everythings working now. How can I view the emails on the secondary server? After sending a test email when the primary server is off. There's nothing in the Inbound and Outbound queues of the secondary server.

Is there a way to change the time it takes to relay the emails back to the primary server?
by frasersales-ltd
Mon Jul 11, 2011 10:41 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Backup mail server not working
Replies: 7
Views: 6732

Re: Backup mail server not working

Thanks for the help. I tried this and it's working. How do I retrieve the messages from the secondary email server using outlook?
by frasersales-ltd
Fri Jul 08, 2011 5:51 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Backup mail server not working
Replies: 7
Views: 6732

Backup mail server not working

I have 2 mail servers at 2 different locations and I'm having issues setting up a backup mail server. MailEnable is installed on both servers. Just tested by disabling 1 email account on the primary mail server and sending an email to the address but receive a Message Delivery Failure email. The DNS...