Search found 98 matches

by Ehenzel1978
Tue Jan 15, 2013 6:28 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: EAS App Pool keeps stopping
Replies: 3
Views: 9187

Re: EAS App Pool keeps stopping

I have just upgraded to 6.75 hoping that might help, but nothing. I have checked the event logs on my server and it says the "EAS App pool has been stopped because dependent services or procedures have quite working". But it does not tell me which dependent services or procedures. Can anyone help?
by Ehenzel1978
Mon Jan 14, 2013 9:55 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: EAS App Pool keeps stopping
Replies: 3
Views: 9187

EAS App Pool keeps stopping

Hello, I'm not sure what I've done wrong, but starting a few days ago the EAS app pool stops after about 10 minutes. In that time, it will sync mail, contacts and tasks, but not the calendar. But beyond that, when I restart EAS App pool, All the diagnostics tell me it is working fine. I am running E...
by Ehenzel1978
Wed Jan 09, 2013 6:14 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: WebDAV Ports and Setup
Replies: 10
Views: 14349

Re: WebDAV Ports and Setup

I am trying to get the Webdav working as well. Everytime I try to connect to it, I get asked for my credentials and then get a blurb about what modules are being used instead for seeing what's out there. What am I missing or doing wrong? I have put files out in myfiles, but can't get to them. I am c...
by Ehenzel1978
Mon Jan 07, 2013 5:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: How do I setup the WebDAV protocol
Replies: 0
Views: 2164

How do I setup the WebDAV protocol

I am trying to setup the Cloud Storage on MailEnable Enterprise edition vers. 6.72. What do I have to do to set it up? Every time I go to the http://domain.com:8080/myfiles I get an info blurb from MailEnable telling me what protocols are being used. Also when I look at the protocols section in the ...
by Ehenzel1978
Mon Jan 07, 2013 3:01 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Upload Files corrupted
Replies: 3
Views: 4582

Re: [SOLVED] Upload Files corrupted

I am getting the same problem, with all the files I upload, not just PDF's. I am running the newest version of Enterprise edition. Every file I try to download from my files tells me it has been corrupted. I am running windows 7 pro 64-bit on the machine uploading and downloading the files. Can anyo...
by Ehenzel1978
Thu Jan 03, 2013 6:33 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Outlook connector and active sync
Replies: 2
Views: 9359

Outlook connector and active sync

I am new to MailEnable and I am wondering if the Exchange active sync precludes the need for the outlook connector? Or can you use both on the same install? I have mailEnable enterprise edition, the new one, and I have been able to get active sync working, but I can't get my Outlook 2007 to recogniz...
by Ehenzel1978
Wed Jan 02, 2013 6:05 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [Solved]WebMail and Webadmin can't be seen from the internet
Replies: 1
Views: 2645

Re: WebMail and Webadmin can't be seen from the internet

Update: i figured out that i didn't have the NAT policies setup correctly on my SonicWall router firewall. Once I got those setup I started getting "Server Error- 404 file or directory is missing." And now I can't access the webmail locally anymore. I have checked to make sure the 32-bit is enabled ...
by Ehenzel1978
Mon Dec 31, 2012 5:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [Solved]WebMail and Webadmin can't be seen from the internet
Replies: 1
Views: 2645

[Solved]WebMail and Webadmin can't be seen from the internet

Hello, I am new to MailEnable, and I am trying to get it setup to test it to see if it is the mail server for us. The issue I am having is that Webmail and Webadmin can't be seen from the internet. I can get to them just fine when I'm on the local network. On the local network Webmail sends and reci...