Search found 49 matches

by jeffhsu
Tue Jan 31, 2017 5:09 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Caldav setup for Android users
Replies: 1
Views: 2687

Caldav setup for Android users

Do you all have more update to date instructions for Caldav setup for Android users? It is fairly simple for iPhone, not so for android https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020549 Is Funmabol FunV10 the app to download now? We have to register account with them, still have to sign ...
by jeffhsu
Tue Jan 31, 2017 3:42 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MAPI Connector
Replies: 2
Views: 3180

Re: MAPI Connector

Any advise?
by jeffhsu
Thu Jan 26, 2017 3:19 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MAPI Connector
Replies: 2
Views: 3180

MAPI Connector

I have ME Premium 9.54 I have MAPI Connector latest version installed I have 2 MAPI Connector accounts problems 1) My internet / client and server connections on both sides are not slow, but I quite often see Updating box, or Not Responding pauses, which is not very nice. Can these be improved? 2) I...
by jeffhsu
Thu May 19, 2016 5:00 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Postoffice Diskspace Usage Calculations Still not resolved
Replies: 0
Views: 9712

Postoffice Diskspace Usage Calculations Still not resolved

I have this issue of usage calculation not able to display and calculate diskspace and usage since I bought ME 8+ then upgrade to 9.02 I am still unable to see the correct diskspace usage of each domain (Postoffice Properties -> Usage Notifications), some domains does calculate, most does not calcul...
by jeffhsu
Thu May 19, 2016 4:18 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: System Message issues
Replies: 0
Views: 6924

System Message issues

I am using 9.02 Premium As an administrator, I wanted to know immediately is a local account is being blocked, or any blockages in a common area, with reasons Inside the System Messages, I wanted to know why some blocks are not listed there Although I see some POP and IMAP blocks there at times, but...
by jeffhsu
Fri Nov 13, 2015 8:20 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Group Email Problem
Replies: 6
Views: 6194

Re: Group Email Problem

I initially thought it is due to group email, but it is not It is due to there is a redirection of one of the existing email to the deleted email, this redirection was not deleted off However it highlights another issue, which I do not appreciate or did not expect. Why will the deleted email ("redir...
by jeffhsu
Thu Nov 12, 2015 4:55 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Group Email Problem
Replies: 6
Views: 6194

Re: Group Email Problem

Kindly ignore this error
by jeffhsu
Thu Nov 12, 2015 4:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Group Email Problem
Replies: 6
Views: 6194

Re: Group Email Problem

I have done the following the steps but still not working 1) I added back the deleted user in the mailbox, add it to the group mailing list, delete it away from the mailing, delete away from the mailbox listing This does not work 2) I even delete the entire group email away, and recreate again, addi...
by jeffhsu
Thu Nov 12, 2015 2:54 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Group Email Problem
Replies: 6
Views: 6194

Re: Group Email Problem

I have deleted the SAV file, but the problem still persists after testing again
by jeffhsu
Fri Nov 06, 2015 4:01 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Group Email Problem
Replies: 6
Views: 6194

Group Email Problem

I am using 9.01 ME Premium I have a group email called eg. group@domain.com this group used to have eg 5 local user in this group (assume I have 5 users in system only also) One user left, I delete the user from Mailbox using the backend MailEnableAdmin the user was deleted successfully, so I natura...
by jeffhsu
Thu Oct 08, 2015 3:56 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing Attachment in Outlook
Replies: 1
Views: 2526

Missing Attachment in Outlook

I am using 8.61 ME Premium Outside sender send email with attachment to me, but I cannot see the attachment in Outlook, no paperclip to denote attachment at all, no error or protected view warning or such But the attachment can be seen in the ME webmail and in my apple email on my iPhone I would jus...
by jeffhsu
Thu Jun 18, 2015 5:03 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: MESMTPC.EXE crash on high volume
Replies: 9
Views: 16076

Re: MESMTPC.EXE crash on high volume

Hi Ian, My ME 8.61 SMTP server also crash for the 1st time 2 days ago The rest of the services are running except SMTP I do not know what crash it I using Clam AV If there is the same fix, can you send me too? You can send to my ticket 34543 Thanks Faulting application name: MESMTPC.EXE, version: 1....
by jeffhsu
Sat May 16, 2015 5:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error renaming mailbox
Replies: 1
Views: 2644

Error renaming mailbox

I wanted to rename a mailbox name to another name eg. louislee to louis
Not sure why there is no direct way of changing within the system.

I download Renaming mailbox utility
I encounter Error renaming mailbox: Permission denied

What do I have to do to make it work?
by jeffhsu
Thu May 07, 2015 6:29 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calculate Postoffice Diskspace Not working
Replies: 0
Views: 2998

Calculate Postoffice Diskspace Not working

I am using 8.61 Premium Enterprise Under Domain properties -> Usage Notifications tab I want to enable usage notifications for post office When I click Update button, only the 1st domain seems to work, give me a result, but after that my rest of the domains all never come back with a result, even my...
by jeffhsu
Tue Apr 28, 2015 6:22 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME Premium 8.6 with MxScan Questions
Replies: 1
Views: 3013

ME Premium 8.6 with MxScan Questions

I am running ME Premium 8.6 I bought and installed latest purchased full version of MxScan I do not quite understand, what will work and what does not work after I installed MxScan Can you kindly advise me? My filters does not work as I followed your advise to backup incoming and outgoing mails usin...