Search found 50 matches

by bozak
Mon Aug 04, 2003 3:12 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Message Delivery Delay
Replies: 2
Views: 3592

yes .. DNS failure causes delay

I am having a similar problem, but only very rarely. Still, where exactly the weak link for the following situation: leased dedicated server using ISP's DNS servers. here is a sample log: Sending message D547188BE1C40759B03C5A2AEEF.MAI 08/04/03 00:12:30 Message: D547188BE1C40759B03C5A2AEEF.MAI - SMT...
by bozak
Thu Jul 10, 2003 2:34 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: CFMAIL and 503 errors
Replies: 1
Views: 1782

CFMAIL and 503 errors

I am trying to use a cold fusion tag called cfmail ... my problem is I am getting a 503 error. Even if I check allow relay and leave everything else unchecked... still a 503. On one address (not on the mail server) the cfmail tag works ... I need to have relay enabled and I'd like to use allow local...
by bozak
Wed Jul 09, 2003 11:09 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mail Enable Getting Slammed ...
Replies: 7
Views: 7357

I even tried to delete the mailbox to fix the problem

Here are the logs with all authentication like you said: 7/09/03 19:02:24 SMTP-IN 468 67.96.53.3 220 dswin457.nexpoint.net ESMTP MailEnable Service, Version: 0-1.108- ready at 07/09/03 19:02:24 0 0 07/09/03 19:02:24 SMTP-IN 448 67.96.53.3 MAIL MAIL FROM:<> SIZE=4918 250 Requested mail action okay, c...
by bozak
Wed Jul 09, 2003 10:53 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mail Enable Getting Slammed ...
Replies: 7
Views: 7357

I had it set like that ...

I had it set as you mentioned ... but still was getting : .252.184.11 MAIL MAIL FROM:<> 250 Requested mail action okay, completed 43 14 07/09/03 18:16:09 SMTP-IN 432 132.252.184.11 RCPT RCPT TO:<KATHY@GAR-DEN-GOYLES.COM> 250 Requested mail action okay, completed 43 36 07/09/03 18:16:09 SMTP-IN 432 1...
by bozak
Wed Jul 09, 2003 10:47 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mail Enable Getting Slammed ...
Replies: 7
Views: 7357

here are the logs with relay totally off: 7/09/03 18:47:23 SMTP-IN 428 209.6.44.8 220 dswin457.nexpoint.net ESMTP MailEnable Service, Version: 0-1.108- ready at 07/09/03 18:47:23 0 0 07/09/03 18:47:24 SMTP-IN 428 209.6.44.8 EHLO EHLO fc.massart.edu 250-dswin457.nexpoint.net [209.6.44.8], this server...
by bozak
Wed Jul 09, 2003 10:40 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Mail Enable Getting Slammed ...
Replies: 7
Views: 7357

Mail Enable Getting Slammed ...

I can't seem to stop someone from totally using me as a relay .. I need to have relay enabled (what use is a mail server if you can't send other people mail?) I have allow relay for authenticated users checked. but still I am getting flooded with messages .. here is a little bit of the logs. What ca...
by bozak
Wed Jun 25, 2003 4:19 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail path for IP based sites?
Replies: 2
Views: 2596

problem solved

never mind.

some ill thing between HC and mailenable.

uninstall and reinstall webmail services
http://mailenable.com/kb/viewarticle.asp?aid=142 :oops:
by bozak
Wed Jun 25, 2003 4:17 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: web interface not available for some sites.
Replies: 1
Views: 1949

RTFM .... ** : )

solved all my woes and questions ...

went into MMC and deleted add then added the webmail services.
they were all installed but somehow deleting and re-installing them (just the webmail mind you) worked.

check it out to solve this mystery
http://mailenable.com/kb/viewarticle.asp?aid=142
by bozak
Wed Jun 25, 2003 3:57 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: web interface not available for some sites.
Replies: 1
Views: 1949

web interface not available for some sites.

I am having a bit of problems with the webmail interface. that is .. I just added a site via hosting controller, and it showed up fine in MMC. the thing is though, even though it is a name based site (still haven't worked out that ip site thing), http://square-and-level.com/mewebmail is not availabl...
by bozak
Wed Jun 25, 2003 3:27 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail path for IP based sites?
Replies: 2
Views: 2596

is it true?

MailEnable doesn't support Ip based sites? HC said that it is mailenable that is not supported the ip sites ... another very odd thing, one of my name based sites won't allow webmail access. ie (page not found) Is there a way to use the webmail on an IP based site? ie server with IIS and mailenable ...
by bozak
Wed Jun 25, 2003 2:44 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: .org, .com addresses:
Replies: 6
Views: 5233

tried that

okay .. I set up two domains in the post office. when I add users, the only option it gives me, is to add to the .org (which I have the addresses already). I was supposed to add the addresses to .com right? How do I specify since the domain part is greyed out? thanks. I wish users could just type th...
by bozak
Tue Jun 24, 2003 6:53 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Cannot send mail
Replies: 21
Views: 16984

SMTP

I had a problem with my NIC VIA RHINE II ...
after swapped out card .. SMTP worked fine.

>??
by bozak
Tue Jun 24, 2003 6:13 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail path for IP based sites?
Replies: 2
Views: 2596

webmail path for IP based sites?

Hello, I am using hosting controller bundled with mail enable and had a question concerning ipp vs name based sites. in ME, how do I get an IP based site to have webmail available via it's domain name or IP? ie http://revolvingjugglers.com/mewebmail/ doesn't work I can use the ip of the server, but ...
by bozak
Tue Jun 24, 2003 3:36 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: delete postoffice
Replies: 4
Views: 3634

nice one.. some odd combinations of altering the postoffice.tab file and adding the PO through the MMC worked out.

thanks for keeping mailenable such that it can manually fixed when it has a problem. :D

ME kicks a serious amount of ass... and I'm not talking about donkeys.
by bozak
Tue Jun 24, 2003 3:22 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: delete postoffice
Replies: 4
Views: 3634

same problem.

I have the same problem. ME keeps crashing when I try to add a list to domain. So I tried to delete the postoffice and it deleted the domain and mailboxes, but didn't delete the Post Office. Now when I try, it says the file is in use. I looked through the directories and no sites appear under config...