Search found 50 matches

by bozak
Tue Jun 24, 2003 3:13 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: mail doesn't go beyond SMPT .. here are the logs
Replies: 5
Views: 3999

that did it

yep .. mail enable is sending mail fine now.
by bozak
Mon Jun 23, 2003 8:02 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: .org, .com addresses:
Replies: 6
Views: 5233

.org, .com addresses:

what is the best way to set up a mail domain so that the real adresses are user@site.org, but if someone writes to user@site.com, it would go through. I could do it with forwarding and have seperate postoffices? I tried to set up two domains in one postoffice, but that did't seem to do it. Do I have...
by bozak
Fri Jun 20, 2003 10:39 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: WebMail doesnt send mail
Replies: 7
Views: 5124

ahhh .... that is it ...

So .. what if I don't have that option (optimised for performance) available to disable?
can I change the cofig via CLI?

Is there a driver update?

thanks
I am using windows 2000
by bozak
Fri Jun 20, 2003 10:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: mail doesn't go beyond SMPT .. here are the logs
Replies: 5
Views: 3999

oh I seeee ... my VIA VT6102 Rhine II Fast Ethernet Adapter

I saw the forum post on how to reolve the issue by selecting "disable opt9imaization" or whatever it said. but no option like that was available to me while using windows 2000.

is there a driver update that may fix this problem?
by bozak
Fri Jun 20, 2003 9:45 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: mail doesn't go beyond SMPT .. here are the logs
Replies: 5
Views: 3999

mail doesn't go beyond SMPT .. here are the logs

I am having a bit of trouble with mailenable sending mail outside the domain. this occurs when trying to send mail via a mail client. here is the error log for SMTP: [06/20/03 17:42:38]****************** LOG FILE STARTED ******************* 06/20/03 17:42:38 Service Starting 06/20/03 17:42:38 SMTP S...