Search found 227 matches

by json
Mon Oct 08, 2007 6:44 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP incoming problems?
Replies: 5
Views: 6649

Thank you! I really appreciate it!.. To try something desperate, I installed the new version 3. It's installed on another computer, on another network and behind another firewall, so not really a indicator, but no problems yet. I'm getting mails from gmail, so that's good. I guess I might try and in...
by json
Fri Oct 05, 2007 4:01 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP incoming problems?
Replies: 5
Views: 6649

Ok, I think I've found one of the entries in the debug log: 10/05/07 12:16:14 ME-E0069: (recv) socket [892] disconnection from host 64.233.166.182 before any command received. Error: (10060) What is this error 10060 ?? I get quite a lot of these. It doesn't look like an error on the server?? And wha...
by json
Wed Oct 03, 2007 2:16 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP incoming problems?
Replies: 5
Views: 6649

SMTP incoming problems?

I'm on version 2 of ME Pro, and have been for years (and version 1 before that). I have had very few problems with the mail server, but lately some of my clients complain that users have problems mailing them. First off the problems were mainly with GMail (connection timeout), but now I have problem...
by json
Wed Sep 26, 2007 8:25 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 251347

The MESpamC log shows a few "errors", all right after a reset of the server. So this is certainly not the problem, as it is several e-mails almost everyday that lacks the SA headers.

I'll try and take a look at the logs on the *nix images (if I can locate it)..

/Steen
by json
Tue Sep 25, 2007 8:55 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 251347

New version great..!! I'm getting a number of e-mails (spam) that is not getting caught, which is not really a big surprise, but the surprise is that the e-mails are not tagged at all, no headers from SA. What could cause this? I'm using MESpamC and the SpamAssassin *nix (vmware?) image. Thanks in a...
by json
Sun Mar 25, 2007 9:44 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC /SAVASM stopped working. Help!
Replies: 1
Views: 5666

Nevermind..! Got it working. I think I missed an apply...!

regards,
Steen
by json
Sun Mar 25, 2007 6:49 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC /SAVASM stopped working. Help!
Replies: 1
Views: 5666

MESpamC /SAVASM stopped working. Help!

I'm hoping someone can help me with this, before I'm flooded with spam.! I moved my server yesterday, and everything seemed to work fine. I forgot to change the DNSs of SAVASM (I was using one on the old private net), so when I started getting lots of spam I thought that was the problem. That fixed ...
by json
Tue Jan 02, 2007 5:12 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Blocking Blank sender - Mail from: <>
Replies: 5
Views: 6619

Actually the server should allow mails from <>, it's part of the SMTP protocol..

regards,
Steen
by json
Sun Dec 31, 2006 10:56 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME Pro 2.32 Filter marks all as spam.
Replies: 6
Views: 4909

Ah, thank you very much, I totally missed that!!

Sorry for bothering you with a "Read-the-f***ing-manual" question!

regards,
Steen
by json
Fri Dec 29, 2006 7:55 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME Pro 2.32 Filter marks all as spam.
Replies: 6
Views: 4909

From my log: 12/29/06 17:00:10 Executed 7829457D4A324A50AB30D2C9C67F79D0.MAI SMTP as2 ADD_SUBJECT_PREFIX [SMTP:Announce@mefilter.com] CRITERIA=CONNECTOR, DATA=<MF-E>SMTP</MF-E> 12/29/06 17:00:10 Executed 7829457D4A324A50AB30D2C9C67F79D0.MAI SMTP as3 ADD_SUBJECT_PREFIX [SMTP:Announce@mefilter.com] CR...
by json
Fri Dec 29, 2006 12:38 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME Pro 2.32 Filter marks all as spam.
Replies: 6
Views: 4909

Thank you, but that does not explain why a message that is marked as ham (not spam), by: X-ME-Bayesian: 0.006428 still is being caught by the filter I made that should only catch all with a score above 95%.

Thanks,
Steen
by json
Wed Dec 27, 2006 4:57 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Is 2.34 stable and major bug free?
Replies: 11
Views: 10681

Plz do NOT remove the option for RDNS and SPF to work at SMTP level. I want my server to return 5xx status to the sender, so they know that something is wrong with the server they are sending through. No need to create more traffic by sending messages back to them, let their own server handle it! re...
by json
Wed Dec 27, 2006 4:40 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME Pro 2.32 Filter marks all as spam.
Replies: 6
Views: 4909

ME Pro 2.32 Filter marks all as spam.

Normally I'm okay with computers, but I don't understand this. I'm using ME Pro v2.32, and have just configured Bayesian for it (created my own dictionary with 6000+ spam and a bunch of ham messages). When I look at the message headers (X-ME-Bayesian:) everything thing seems fine, the spam messages ...
by json
Thu Dec 21, 2006 11:21 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 450 Client host rejected: cannot find your hostname
Replies: 5
Views: 6166

I'm guessing that the mail server is doing a reverse DNS look-up. Trying to find the domain that belongs to your IP.. I've seen several places doing this (G-mail, yahoo or aol). The work-around would be to assign a name to the IP (if you have the IP in your own DNS) or ask your provider to do it. re...
by json
Thu Dec 21, 2006 11:14 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: prevent spam by requesting response from sender
Replies: 4
Views: 5779

It can not be done on SMTP level, only AFTER the e-mail has been received by SMTP.

regards,
Steen