keeps going disabled

MailEnable's Connector for Microsoft Outlook provides a rich messaging and collaborative interface to MailEnable.
Post Reply
learjet3204
Posts: 6
Joined: Thu Apr 08, 2021 3:43 pm

keeps going disabled

Post by learjet3204 » Wed Apr 28, 2021 1:58 pm

i have several outlook 2013 machines that seem to randomly disable the mapi connector.
if you go file to options and then add-in
go to the connector and select go
then place the check mark in the connector to re-enable it
it seems to work for at least the day.
Sometimes it stays working sometimes you have to do this every morning.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9460
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: keeps going disabled

Post by MailEnable-Ian » Fri Apr 30, 2021 3:50 am

Hi,

What version of the connector are you running? If not the latest on our downloads then please upgrade to see if this helps. Do you see any Windows event log errors relating to problems with the MailEnable com addin?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

learjet3204
Posts: 6
Joined: Thu Apr 08, 2021 3:43 pm

Re: keeps going disabled

Post by learjet3204 » Fri Apr 30, 2021 1:07 pm

It is the latest one from the site.
There are no references really in the windows logs.
There are no errors when you re-enable it.
But i had 4 more do it this morning.

learjet3204
Posts: 6
Joined: Thu Apr 08, 2021 3:43 pm

Re: keeps going disabled

Post by learjet3204 » Fri Apr 30, 2021 6:46 pm

This issue seems to be getting worse
now i have some just dropping in middle of the day
no error or anything. Just the server tab up top goes away and mail stops flowing

i then have to go through the whole enable process again.
but then it 50% chance it stays working

scotty562
Posts: 23
Joined: Tue Sep 11, 2018 12:20 pm

Re: keeps going disabled

Post by scotty562 » Thu Jun 03, 2021 8:10 pm

I experience the same issue. I had to give up on the MAPI connector and switch to IMAP.

Post Reply