AS stops working. Reboot

jglazer
Posts: 246
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:48 pm

AS stops working. Reboot

Postby jglazer » Wed Jan 16, 2019 3:04 pm

Every once in a while, activesync stops working. The only recourse is to reboot the machine. I haven't had a chance to dig through the logs. Has anyone else had this issue or have a solution?

Thanks!

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8840
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: AS stops working. Reboot

Postby MailEnable-Ian » Thu Jan 17, 2019 3:53 am

Hi,

What version of MailEnable do you have installed?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

jglazer
Posts: 246
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:48 pm

Re: AS stops working. Reboot

Postby jglazer » Thu Jan 17, 2019 5:06 pm

Version 10.16

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8840
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: AS stops working. Reboot

Postby MailEnable-Ian » Mon Jan 21, 2019 12:25 am

Hi,

Ok upgrade to 10.20 to reassess from there as there has been fixes to ActiveSync.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

jglazer
Posts: 246
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:48 pm

Re: AS stops working. Reboot

Postby jglazer » Wed Jan 30, 2019 1:34 pm

Updated to the latest version last week. AS stopped working again this morning. Any ideas?

jglazer
Posts: 246
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:48 pm

Re: AS stops working. Reboot

Postby jglazer » Wed Mar 13, 2019 1:47 pm

Still stopping now and again. I have to log i and reboot it. What's going on?

mlcooper54
Posts: 2
Joined: Mon Aug 20, 2018 12:50 pm

Re: AS stops working. Reboot

Postby mlcooper54 » Wed Apr 17, 2019 8:59 pm

When you say AS stops working, what is happening to indicate it stops working?

I have 4 users in an office that use AS to share calendars. Outlook randomly shows 'disconnected' in the right of the status bar. Exit Outlook and restart Outlook - can't find the server. Rebooting the PC solves the problem. This happens multiple times a day.

I have 100+ more email addresses, but they're set up to use IMAP. When originally set up as MAPI (with the Outlook connector) the Inbox often did not show all the mail in the Inbox that we could see using webmail.

I originally posted this problem August 2018. Not a single response from MailEnable
http://www.mailenable.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=42564

Thanks in advance,
Mark

jglazer
Posts: 246
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:48 pm

Re: AS stops working. Reboot

Postby jglazer » Thu Apr 18, 2019 10:47 am

Nothing to do with outlook. Their mobile devices simply stop picking up email unless I reboot the server. Restarting all services doesn't seem to do it either. MY own cell phone also stops picking up email. No errors.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests