Need to reboot to get device working again

sagelike
Posts: 283
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Need to reboot to get device working again

Postby sagelike » Fri Jun 07, 2019 6:09 pm

I try clearing sync data to get a device to sync to server but it doesn't work. Only reboot gets device working again.

Is there a way to do whatever a reboot accomplishes without having to reboot?

I'm having to reboot nearly every day in the middle of the day!

thx
G

sagelike
Posts: 283
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: Need to reboot to get device working again

Postby sagelike » Wed Jun 12, 2019 8:44 pm

???

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8883
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Need to reboot to get device working again

Postby MailEnable-Ian » Mon Jun 17, 2019 12:57 am

Hi,

The reboot would only cause the MailEnableEASPool to stop/start. Therefore try and stop the MailEnableEASPool under IIS and restart it again to see if this helps.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

sagelike
Posts: 283
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: Need to reboot to get device working again

Postby sagelike » Tue Jun 18, 2019 2:34 am

Thanks Ian. I'll give that a try.

sagelike
Posts: 283
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: Need to reboot to get device working again

Postby sagelike » Wed Jun 19, 2019 3:23 pm

That seemed to work Ian. Device reconnected a couple of minutes after restarting EAS App pool.

sagelike
Posts: 283
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: Need to reboot to get device working again

Postby sagelike » Wed Jun 19, 2019 3:31 pm

Actually, it would be nice if you included EAS Pool restart option under ME Service Status.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests