MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

frontdist
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 7:12 pm

MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

Postby frontdist » Fri Mar 08, 2019 8:10 pm

I am no longer able to see the diagnostic report in the MMC Snapin available under Servers\Localhost\System\Diagnose.

I can select the diagnose option and I am presented with "Preparing Diagnostic Report. This may take some time..." however the report never loads.

I have tried stopping and re-starting all services, and rebooting the physical machine with no change in the results.

On first selection, you can see the hourglass appear by the cursor which used to indicate that it was generating, but once it disappears nothing will show. I attempted to select the option to "Send diag output to support" however it locked up the MMC and had to be force closed.

Never had an issue with it before, and been running Enterprise Premium for almost 7 years.

Any ideas?

MailEnable MMC Diag.jpg
MailEnable MMC Diag.jpg (103.7 KiB) Viewed 225 times

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8813
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

Postby MailEnable-Ian » Thu Mar 21, 2019 6:28 am

Hi,

Try and run the diagnostic report outside the console. Open a Windows run command and type: mediag
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

frontdist
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 7:12 pm

Re: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

Postby frontdist » Fri Mar 22, 2019 4:12 pm

Hi Ian,

I ran mediag from the run command and was presented with the following screen. I allowed it to sit for approximately 15 minutes before cancelling the dialogue box.

I was waiting on processing the update to 10.21 until this is resolved...

MEDIAG.jpg
MEDIAG.jpg (99.38 KiB) Viewed 43 times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests