MailEnable Standard version 10.29.

Discussion regarding the Standard version.
Post Reply
Russell
Posts: 20
Joined: Mon May 18, 2020 7:50 pm

MailEnable Standard version 10.29.

Post by Russell » Mon May 18, 2020 9:15 pm

Attention: MailEnable Standard Edition forum users:
I have the MailEnable Standard Edition version 10.29 private e-mail server software configured in Internet Information Services ( IIS ) Manager 10 ( in the Microsoft Windows 10 Home Edition operating system ), and the corresponding "MEWebmail" web site has been working fine until today. Now, when I attempt to browse the above-mentioned web site, the IIS web page is served up, instead of the "mewebmail.localhost/Mondo/lang/sys/login.aspx" web page. Why is this happening. Thank you for your help. :D Russell E. Willis.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9216
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: MailEnable Standard version 10.29.

Post by MailEnable-Ian » Thu May 21, 2020 3:43 am

Hi,

Try http://localhost/mewebmail and see if that works.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Russell
Posts: 20
Joined: Mon May 18, 2020 7:50 pm

Re: MailEnable Standard version 10.29.

Post by Russell » Tue Jun 02, 2020 5:28 pm

Ian, I found a solution to the problem. Just launch Internet Information Services ( IIS ) in Microsoft Windows 10 , click on the "MailEnable WebMail" web site, double click on the "Default Document" icon, click on the "Add" option in the "Actions" pane, and add the following Uniform Resource Locator ( URL ): "mewebmail.localhost/Mondo/lang/sys/login.apsx." Thank you for your reply, though. :D

Post Reply