Message Delivery Delay - URGENT

Discussion regarding the Standard version.
Post Reply
yudavision
Posts: 3
Joined: Wed Dec 07, 2005 12:46 am

Message Delivery Delay - URGENT

Post by yudavision » Wed Dec 07, 2005 12:53 am

All my customers are getting "Message Delivery Delay" messages all day long for the last week. Everything worked fine for the last 2 years.

Some messages are delivered. Please help.

The only thing that changed on the server was that one of the programmers installed OPENSSL executable on the server and changed the System Environment Variable Path (as far as I know).

I have also check DNSSTUFF and we are clear.
I have reinstalled the software keeping the current settings.

Debug Log
====================================

2/06/05 12:14:39 ME-I0018: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Queueing outbound message from [SMTP:rachel@pregnancyportraits.net]
12/06/05 12:14:39 ME-I0123: Domain [aol.com] has MX list [mailin-02.mx.aol.com,mailin-03.mx.aol.com,mailin-04.mx.aol.com,mailin-01.mx.aol.com]
12/06/05 12:14:39 ME-I0026: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Sending message
12/06/05 12:14:41 ME-I0009: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Remote server has closed connection (error 0)
12/06/05 12:14:43 ME-I0009: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Remote server has closed connection (error 0)
12/06/05 12:14:45 ME-I0009: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Remote server has closed connection (error 0)
12/06/05 12:14:46 ME-E0038: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Communications Error: Socket connection to mailin-01.mx.aol.com failed. The host was either not contactable or it rejected your connection.
12/06/05 12:14:46 ME-E0059: [66859152EA2B444D97CE8E1F9F59.MAI] Message Delivery Failure. Attempt (0): Could not find mail server for domain (aol.com). The remote mail server could not be contacted at this time. Message has been requeued.
12/06/05 12:14:46 ME-I0119: Domain [pregnancyportraits.net] has used local loopback address [127.0.0.1] because it is hosted locally and could not be resolved using DNS settings.
12/06/05 12:14:46 ME-I0026: [39E09E966E0148CFA8E8CE5EE71A3.MAI] Sending message
12/06/05 12:14:46 ME-I0101: Local Delivery: Address ([SMTP:rachel@pregnancyportraits.net]) is local.
12/06/05 12:14:46 ME-I0149: 845B62FDCAF495BA4DC407A48F6CF.MAI was dispatched successfully
12/06/05 12:14:46 ME-I0074: (Debug) [1440] end of conversation
12/06/05 12:14:46 ME-I0049: [39E09E966E0148CFA8E8CE5EE71A3.MAI] Send Completed Successfully

===========================================

Please please HEEEEELLLLLLLLPP ASAP my customers are killing me.

Best regards,
Eric

dynaweb
Posts: 5
Joined: Wed Dec 07, 2005 3:01 am

Post by dynaweb » Wed Dec 07, 2005 3:03 am

I have been getting this error as well for the last week or two, especially when sending to @yahoo.com

yudavision
Posts: 3
Joined: Wed Dec 07, 2005 12:46 am

Post by yudavision » Wed Dec 07, 2005 4:06 pm

On my server it happens with many different domain names.

yudavision
Posts: 3
Joined: Wed Dec 07, 2005 12:46 am

Post by yudavision » Wed Dec 07, 2005 6:03 pm

I just noticed that 80% are to AOL users. Please help.

mf_scott
Posts: 15
Joined: Mon Mar 15, 2004 7:41 pm

Post by mf_scott » Thu Dec 08, 2005 1:36 am

Same problem here - seems as though a lot of people are having similar issues, although there do seem to be some variations that make it appear as though there is more than one problem. I'm inclined to think especially in regards to Yahoo! that they may have started using greylisting, but you can see a lot more info on this thread: http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?t=8719

-Mike
websupport@teamingenuity.com

Post Reply