Can't receive HTML formatted emails properly

gokhan@bworks.tc
Posts: 3
Joined: Wed Nov 07, 2018 4:53 pm

Can't receive HTML formatted emails properly

Postby gokhan@bworks.tc » Wed Nov 07, 2018 5:02 pm

I have a server installed prof 7.55
About 1000+ mailboxes.
15 of those mail box Can't receive HTML formatted emails properly.
When I send to a mail to those 15 mail inthe server with tables from any mail adreses,,, --> tables change to txt document.
it is like copy paste a table from word document to notepad doucment. All tables are gone but data is there without table.
I have this problem only in few mail boxes.
The other are working properly.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8813
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Postby MailEnable-Ian » Thu Nov 08, 2018 2:02 am

Hi,

Try updating to 7.60 located at the link below to see if it helps:

http://www.mailenable.com/downloadprevious.asp
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

gokhan@bworks.tc
Posts: 3
Joined: Wed Nov 07, 2018 4:53 pm

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Postby gokhan@bworks.tc » Thu Nov 08, 2018 9:37 pm

Hello,
Do I lose a data or my license when upgrade from 7.55 prof to 7.60 prof ?
is this upgrade takes a long time? (should I do it in the evening since mailboxes are used in day time )

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8813
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Postby MailEnable-Ian » Fri Nov 09, 2018 1:00 am

Hi,

No its a free upgrade and will retain your existing configuration and data. Please see:

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020040
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

StormFiber
Posts: 2
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:57 pm

Re: Can't receive HTML formatted emails properly

Postby StormFiber » Tue Nov 27, 2018 2:02 pm

Unticking “Reduce message size by removing format information not necessary to display the message did nothing for me either. I did find that if I change the format of the email from "HTML" to "Rich Text", it will deliver the email properly. This is a quick workaround until Microsoft fixes the problem.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 19 guests