virus scanners

tkrenn
Posts: 5
Joined: Mon Jul 22, 2002 8:05 am
Location: Wisconsin

Norton Corporate

Postby tkrenn » Sun Aug 18, 2002 5:47 pm

Just wondering if any one has found a way to use Norton Corporate for the virus scanner?

isaiasd
Posts: 6
Joined: Wed Aug 07, 2002 5:44 am
Location: Manzanillo, MEXICO
Contact:

NAVCE with ME

Postby isaiasd » Thu Aug 22, 2002 6:00 am

I've found a configuration to run NAVCE with ME. It's not very ellegant but i've tried it for several days and it's been working ok. It has detected some virus and remove the attachments but it doesn't add the message with the warning.
I'm using a program called vpscan.exe, it's not a command line scanner by itself, it merely makes a call to rtvscan.exe with parameters.

Regards.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests