SMTP Properties - Maximum Message Size = 0 = Terror

Discussions on webmail and the Professional version.
Post Reply
einarsen
Posts: 14
Joined: Thu Apr 22, 2004 2:43 am
Contact:

SMTP Properties - Maximum Message Size = 0 = Terror

Post by einarsen » Tue Jul 27, 2004 3:37 pm

Hi everyone,

We set our Maximum Message Size to "0" (zero) on our mail server and immediately noticed that many servers were not sending us emails. According to the RFC 1870 and the Mail Enable documentation that *should* work, however I'm wondering if the data is formatted incorrectly.

I notice that there is a fix for the Standard version:
Thanks for pointing out this bug. The bug has been fixed in the new 1.73 release which can be found at this location - http://www.mailenable.com/product/std/STD-173-RC3.EXE
Regards,
Is there a fix for the Professional version? We're running 1.18 and the release notes for 1.19 don't talk about this issue.

Thanks,
Brad Einarsen

modest

Post by modest » Wed Jul 28, 2004 12:28 am

Hi,
I dont know when it was fixed but I am running 1.19c current verison on the web site and have message size set to 0 and it is working, so could be worth an upgrade.

Brett Rowbotham
Posts: 543
Joined: Mon Nov 03, 2003 7:48 am
Location: Cape Town

Maximum Message Size

Post by Brett Rowbotham » Thu Jul 29, 2004 6:01 am

This was supposed to be fixed in Pro 1.18 but there was a problem and a hotfix was issued that corrected the problem but caused others. Pro 1.19 works correctly with a size of 0.

Post Reply