All Mail Keeps going to Postmaster

Discussions on webmail and the Professional version.
Post Reply
jamsumltd
Posts: 13
Joined: Fri Oct 29, 2004 1:08 pm

All Mail Keeps going to Postmaster

Post by jamsumltd » Tue May 17, 2005 8:45 pm

Hello All!

I am having issues with one of my postoffices. There are 4 email boxes

postmaster, tasteB1, bseale, michelle @tasteboutiques.com

What is happening is that it keeps going to the postmaster if someone sends to bseale@tasteboutiques.com, etc. It use to work fine and my other postoffices are working.

Any suggestions.

Thanks Michelle

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9324
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Tue May 17, 2005 11:45 pm

Hi,

Ensure that there is no redirections set on the mailbox (bseale@tasteboutiques.com), also check that the mailbox is not disabled. We are aware of an issue which has been addressed in the next release, where if you haad a disabled mailbox the message would go to the Postmaster account.

regards,

jamsumltd
Posts: 13
Joined: Fri Oct 29, 2004 1:08 pm

Post by jamsumltd » Wed May 18, 2005 12:16 am

No there is nothing any of that. Every email box is going to postmaster. I have removed and added the postoffice back.

jamsumltd
Posts: 13
Joined: Fri Oct 29, 2004 1:08 pm

Post by jamsumltd » Wed May 18, 2005 2:04 am

Okay it looks like all my postoffices are going to their postmaster accounts instead of the correct accounts. But I can send mail out.

Please help anyone.

Michelle

Niek

Same problem

Post by Niek » Wed May 18, 2005 10:22 am

Hello, I have the same problem.
When I upgraded ME yesterday the problem started. Maybe it's some kind of setting in the administration tool. Please help!

jamsumltd
Posts: 13
Joined: Fri Oct 29, 2004 1:08 pm

Post by jamsumltd » Wed May 18, 2005 8:50 pm

I just checked my log and it is saying that it can't find the mail boxes but they are all there in the postoffices. Please help

jamsumltd
Posts: 13
Joined: Fri Oct 29, 2004 1:08 pm

Post by jamsumltd » Wed May 18, 2005 9:03 pm

How much would it cost to up grade it.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9324
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Wed May 18, 2005 11:51 pm

Hi,

If you have upgraded to another version ensure that you reboot the server to make the changes. If you are a registered user then you can upgrade to a newer version at no addition cost. More information about upgrading to newer version can be found in the following article:

http://www.mailenable.com/kb/viewarticl ... 020040.htm

regards,

Post Reply