Unknown ERROR - SMTP refusing to send mail

Discussions on webmail and the Professional version.
Post Reply
labsy
Posts: 148
Joined: Sun Nov 16, 2003 6:49 am
Location: Slovenia

Unknown ERROR - SMTP refusing to send mail

Post by labsy » Tue Mar 28, 2006 1:54 pm

On my mail server, latest ME Pro 1.74, I get errors sending mail FROM some specified domains. I can send from some domains, but from others not, but I see no difference in settings for those domains.

ME returns mail with UNKNOWN ERROR:

Code: Select all

The following recipient(s) could not be reached:

        Recipient: [SMTP:andrej@studiotrg.si]
        Reason: -
If I send mail via same server using account on the same server, but on different local domain, mail passes OK.

In SMTP LOG I found this:

Code: Select all

03/28/06 15:27:31	ME-E0010: [FF0CB50F97B246CE9D8AD4BD4F3DBF4C.MAI] Outbound Error receiving response from remote server (error 10060).
03/28/06 15:27:31	ME-E0036: [FF0CB50F97B246CE9D8AD4BD4F3DBF4C.MAI] MAIL FROM Command Failed.
03/28/06 15:27:31	ME-E0008: [FF0CB50F97B246CE9D8AD4BD4F3DBF4C.MAI] Outbound, could not send the command to the server (error 10038).
03/28/06 15:27:31	ME-E0060: [FF0CB50F97B246CE9D8AD4BD4F3DBF4C.MAI] - System could not be delivered to its target domain (studiotrg.si). Message returned to Sender.
Any idea?
Image
Windows Hosting Sollutions Provider
http://www.hostmachine.net

MailEnable-Ben
Posts: 5858
Joined: Fri Jan 16, 2004 6:49 am
Location: Melbourne

Post by MailEnable-Ben » Fri Mar 31, 2006 12:08 am

May need more for this - Post it again with the full bounced message and the activity log extract for the message failure.
Regards,

Product Services
MailEnable Pty Ltd

To keep track of all ME company updates and version releases you should subscribe to the MailEnable list at http://www.mailenable.com or the RSS feed http://www.mailenable.com/rss.

Post Reply