Issue with 10.30 Upgrade

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
hunter0512
Posts: 36
Joined: Thu May 01, 2008 4:38 pm

Issue with 10.30 Upgrade

Post by hunter0512 » Thu May 14, 2020 2:11 am

Hello

Just upgraded to 10.30 and that has fixed the masked images issue in webmail, but now I am having an issue when we try and delete an email in webmail we get a "Validation error".

Is anyone else having this issue?
error.png
error.png (3.55 KiB) Viewed 1526 times
Thank you,
Jason

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9101
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Post by MailEnable-Ian » Mon May 18, 2020 12:52 am

Hi,

There was a fix for this in the current beta kits on our beta page. This will be inclusive in the upcoming release.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

hunter0512
Posts: 36
Joined: Thu May 01, 2008 4:38 pm

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Post by hunter0512 » Mon May 18, 2020 3:31 pm

MailEnable-Ian,

Thank you for the update, do you have any idea when the update will release?

Thank you,
Jason

kiamori
Posts: 237
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Post by kiamori » Fri May 22, 2020 4:06 am

download it from the beta page,
https://www.mailenable.com/beta/

hunter0512
Posts: 36
Joined: Thu May 01, 2008 4:38 pm

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Post by hunter0512 » Fri May 22, 2020 4:38 pm

Kiamori,

Thank you for the post, but you should never use a beta in a production environment, you never know if it is stable or has all of the bugs worked out.

Jason

kiamori
Posts: 237
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Post by kiamori » Fri May 22, 2020 11:15 pm

We reported this bug the day 10.30 was released and they had a fix in the beta release the next day for us. It also resolves another bug we reported with the webmail refresh after delete.

We have thousands of users and we also have a test environment, we've had no issues with the beta release thus far other than a potential issue with TLD filtering which may or may not have been introduced with 10.31beta.

One thing that is very nice with mailenable is if you do find a bug you can always reinstall the previous version without any issues.

Post Reply