Webmail Editing problem

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
Kogo
Posts: 111
Joined: Tue Oct 14, 2003 2:56 pm

Webmail Editing problem

Post by Kogo » Sat Jan 26, 2008 3:42 am

Is anyone else having trouble using features like bullets and paragraph numbering in the 3.10 webmail?

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9335
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Mon Jan 28, 2008 11:37 pm

Hi,

Can you provide more detail on what problems you are experiencing. EG: provide the same steps to reproduce the same behaviour.

regards,

MailEnable Support.

Kogo
Posts: 111
Joined: Tue Oct 14, 2003 2:56 pm

Post by Kogo » Tue Jan 29, 2008 1:38 am

MailEnable-Ian wrote:Hi,

Can you provide more detail on what problems you are experiencing. EG: provide the same steps to reproduce the same behaviour.

regards,

MailEnable Support.
In Webmail:
Compose New Message
Type a line of text
Hit the Enter key twice
Type another 2 lines of text, hitting the Enter key after each one
Highlight the last two lines of text entered
Click the "123" (numbered list) icon

You can see that instead of numbering the selected paragraphs, the first line is entered and the whole message is indented (with no additional numbering).

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9335
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Tue Jan 29, 2008 1:53 am

Hi,

This only occurs using the "heavyweight editor". So please change the editor within the users webmail options window to "lightweight" and check if the same behaviour occurs. I have entered this into our issue register to be addressed in future versions, however this will not be in the short term.

regards,

MailEnable Support.

Kogo
Posts: 111
Joined: Tue Oct 14, 2003 2:56 pm

Post by Kogo » Tue Jan 29, 2008 2:12 am

Thanks...

Post Reply