Server Replacement #2

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
gapcdr
Posts: 23
Joined: Tue Dec 28, 2010 4:08 pm

Server Replacement #2

Post by gapcdr » Mon Jan 05, 2015 2:58 pm

I am moving the ME Mail (Enterprise 8.56) installation to a new server. I have read the KB Article ME020073 but I am confused. The article states that after you import the registry settings into the new server, check the "Service, SMTP Outbound and PostOffice IP Bindings" and make any adjustments if they have changed. However, there are no entries in those fields on the new server after I import.

Am I missing something here?

gapcdr
Posts: 23
Joined: Tue Dec 28, 2010 4:08 pm

Re: Server Replacement #2

Post by gapcdr » Tue Jan 06, 2015 3:31 pm

I looked in the Registry on the new server and the IP bindings show up there, just like in the current server. However, when I look at Servers>localhost>properties, those IP bindings do not show up.

rfwilliams777
Posts: 1317
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

Re: Server Replacement #2

Post by rfwilliams777 » Wed Jan 07, 2015 11:21 pm

I would recommended that you manually set up the settings, IP addresses, etc. to match your old server (given that the servers will be a different IP address, so adjust accordingly). That is what we did when we just completed our migration this past weekend.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

Post Reply