Send mail to ALL USERS

elance2
Posts: 2
Joined: Wed May 02, 2018 6:25 pm

Send mail to ALL USERS

Postby elance2 » Wed May 02, 2018 6:27 pm

I know this can be done on the server within the software. I am looking for a solution where someone can use their web mail to send a message to all users. I don't want to create a group because as we add users I don't want to have to admin this list. I hope for it to be automatic. I have search but cannot find such a feature. Please help :?

saygrr
Posts: 7
Joined: Wed May 02, 2018 3:11 pm

Re: Send mail to ALL USERS

Postby saygrr » Tue May 08, 2018 3:02 pm

This is the error message I get when trying to email all employee's in our company. FYI : We have roughly 600 employee's on this list.
Attachments
menable.jpg
menable.jpg (90.4 KiB) Viewed 1134 times

bitwiser
Posts: 3
Joined: Wed Apr 18, 2018 4:43 pm

Re: Send mail to ALL USERS

Postby bitwiser » Sat May 12, 2018 6:53 pm

I submitted a support ticket for this and I was told there is no feature for this. the only way is though the admin panel.

rfwilliams777
Posts: 1276
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

Re: Send mail to ALL USERS

Postby rfwilliams777 » Wed May 23, 2018 12:39 am

Through the MMC you can. Choose Postoffices, right click, send all users.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

starbender
Posts: 1
Joined: Thu Nov 22, 2018 1:03 pm

Re: Send mail to ALL USERS

Postby starbender » Thu Nov 22, 2018 1:07 pm

We are using enterprise edition 9.0 and I'm trying to send mail to all users. When I click send I get;

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.TypeLoadException: Could not load type 'ARPDev.modTime' from assembly 'ARPDev.Core.Helper, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=f27ae6111cfb0e37'.
at MailEnable.Common.FormatMailTime(DateTime& CurrentDateTime)
at MailEnable.Administration.Console.frmEmailUsers.BuildMessageHeader(String& sPostoffice, String& sGUID)
at MailEnable.Administration.Console.frmEmailUsers.SendToMailbox(String sPostoffice, String sMailbox, String sMessage)
at MailEnable.Administration.Console.frmEmailUsers.SendToPostoffice(String& sPostoffice, String& sMessage)
at MailEnable.Administration.Console.frmEmailUsers.cmdOK_Click(Object eventSender, EventArgs eventArgs)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
--- End of inner exception stack trace ---
at Microsoft.ManagementConsole.Internal.SnapInMessagePumpProxy.OnThreadException(Object sender, ThreadExceptionEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.OnThreadException(Exception t)
at System.Windows.Forms.Control.WndProcException(Exception e)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchMessageW(MSG& msg)
at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog(IWin32Window owner)
at MailEnable.Administration.Console.PostOfficeNode.HandlePostOfficeAction(String ActionTag, String PostOfficeName, PostOfficesNode PostofficesNode, String Host)

Any idea why this is happening?
System is working on server 2012. Everything is working normal except this option.

Regards,

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests