webmail - mp4 forward

rfwilliams777
Posts: 1276
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

webmail - mp4 forward

Postby rfwilliams777 » Tue May 22, 2018 10:44 pm

When forwarding an email with an MP4 attachment using webmail, it does not truly forward the attachment. It shows it in the compose, but no one receives the attachment. If a new email is composed, it is fine. I have the newest release of ME Enterprise.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8773
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: webmail - mp4 forward

Postby MailEnable-Ian » Thu May 24, 2018 2:56 am

Hi,

Please log a support ticket and provide a copy of the example email your forwarding so we can emulate on our end and provide a solution.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

rfwilliams777
Posts: 1276
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

Re: webmail - mp4 forward

Postby rfwilliams777 » Mon Jul 02, 2018 7:16 pm

This single client is still having issues off and on. It became any attachment. What is odd is I have several other clients who only use webmail and they never reported any issues with the attachments; it is only this one client.
As an alternative solution to get them going I suggested they use Outlook instead of the webmail as I was unable to resolve the issue.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests