Spam not delivered to Junk Email Folder

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
kdc415
Posts: 5
Joined: Wed Apr 20, 2005 5:30 pm

Spam not delivered to Junk Email Folder

Post by kdc415 » Wed Apr 20, 2005 5:35 pm

Registered Enterprise, v 1.03
Delivery to junk email folder checked on Feature Selection tab.
Filter set to mark message as spam

The spam header does get added to the email but it goes into the inbox and not into the junk email folder.

Any suggestions?

Thanks,

kdc

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9247
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Thu Apr 21, 2005 3:10 am

Hi,

This problem has been rectified in the 1.1 beta version of Enterprise. The problem was that it was inidcating that the option was enabled in the "Feature sleection" window, but it was dsiabled by default. To fix your problem you can either upgrade to the latest beta version or you can enable/disable the option in the "feature selction" window hitting the apply for the change to take effect.

You can find the latest beta version here: http://www.mailenable.com/beta

regards,

MailEnable-Ben
Posts: 5858
Joined: Fri Jan 16, 2004 6:49 am
Location: Melbourne

Post by MailEnable-Ben » Thu Apr 21, 2005 5:33 am

Could you please upgrade to the latest version using the following link;

http://www.mailenable.com/beta/Enterprise11b11.EXE

There was a problem where the ticking of the Feature Selection Tab was not effectively changing the status.
Regards,

Product Services
MailEnable Pty Ltd

To keep track of all ME company updates and version releases you should subscribe to the MailEnable list at http://www.mailenable.com or the RSS feed http://www.mailenable.com/rss.

Post Reply