Deleting a filter has stalled my mail server (Urgent)

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
tdawebdesign
Posts: 35
Joined: Thu Mar 17, 2005 11:13 am
Location: http://www.tdawebdesign.com.au

Deleting a filter has stalled my mail server (Urgent)

Post by tdawebdesign » Tue May 17, 2005 10:57 pm

Hi Guys,

I just went in to my Filters and removed a filter. During the deletion of the filter MailEnable stalled and stopped responding.

Now when i try to access my filters the it stalls MMC everytime.

Im using Ent1.1

What should i do

Thanks

Tim

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9325
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Tue May 17, 2005 11:55 pm

Hi,

Navigate to the Filters directory C:\program files\mailenable\Config\Filters and locate a file with .BLK extension. Delete this file to resolve the problem. Did you upgrade from an earlier verison of Pro or Enterprise?

regards,

tdawebdesign
Posts: 35
Joined: Thu Mar 17, 2005 11:13 am
Location: http://www.tdawebdesign.com.au

All fixed!

Post by tdawebdesign » Wed May 18, 2005 12:33 am

Thanks Ian,

That did the trick.

Yes i upgraded from pro to ent not long ago.

That was my other question.

In my win program list i have 2 instances. Mail En Pro and Mail En Ent

Can i safely remove the Pro version without hurting Ent?

Thanks

Tim

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9325
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by MailEnable-Ian » Wed May 18, 2005 11:56 pm

Hi,

Yeah shouldnt be a problem in removing that from the windows program list, ensure that the Enterpise link is looking at the correct path for the Enterprise .msc file.

regards,

Post Reply