mxscan not scanning a specific box

tekmunki
Posts: 2
Joined: Sat Apr 24, 2010 4:52 pm

mxscan not scanning a specific box

Postby tekmunki » Sat Apr 24, 2010 4:54 pm

Went so far as to fresh install, and still ran into this same issue...

Make a mailbox named testbox ; scanning works fine
Make a mailbox named tekmunki ; scanning fails

What would stop MXSCAN from scanning a specific mailbox? Is it related to the fact the mailbox name is the same as the domain? ie; tekmunki@tekmunki.com

It literally will work on any mailbox created, including the postmaster box; unless I name it tekmunki.

tekmunki
Posts: 2
Joined: Sat Apr 24, 2010 4:52 pm

Re: mxscan not scanning a specific box

Postby tekmunki » Sun Apr 25, 2010 1:36 am

FWIW:

Found the problem; a second install of mailenable (older version) still resided on the server... it was hidden and service-renamed (and infected); I removed the old instance and the v4 version started immediately picking up and handling the mail, including the MTA scanning plugin.

It so happened that I had the old email still forwarding to the same place in the old version; so it was the only mailbox affected- it was however odd that the same smtp service was being controlled by two versions of ME; similar function calls I guess. Regardless- after a day of troubleshooting- it's working superbly.

polarisie
Posts: 696
Joined: Mon Mar 27, 2006 2:58 pm

Re: mxscan not scanning a specific box

Postby polarisie » Mon Apr 26, 2010 7:27 am

Glad you managed to work that out.

Its always nice to see users attempts to solve their issues in a logical and detailed manner.

Cheers
MXSCAN :: AntiSpam & AntiVirus for MailEnable (now with Spamtrap/Honeypot!)
Built-in SpamAssassin, Clam, MessageSniffer, DNSBL, URLBL, DCC, Senderbase, SpamTrap, ShortCircuit, Content Filters, Disclamers, Archiving and more.
Visit www.mxuptime.com

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest