selectively use a smarthost per post office

Discussion forum for Enterprise Edition.
Post Reply
umachaan
Posts: 4
Joined: Wed May 22, 2019 10:57 am

selectively use a smarthost per post office

Post by umachaan » Wed May 22, 2019 11:16 am

Hello,
The issue we are facing is how to selectively use a smarthost per post office. i have set the smarthost for example.com, but the other postfoffice sends emails to that smarthost, instead of routing emails to the archive rule.

umachaan
Posts: 4
Joined: Wed May 22, 2019 10:57 am

Re: selectively use a smarthost per post office

Post by umachaan » Sun May 26, 2019 6:37 am

Hello,
Any updates?

kiamori
Posts: 221
Joined: Wed Nov 04, 2009 1:39 am
Contact:

Re: selectively use a smarthost per post office

Post by kiamori » Thu May 30, 2019 2:26 am

You set the smart host at the domain level not the post office level.

umachaan
Posts: 4
Joined: Wed May 22, 2019 10:57 am

Re: selectively use a smarthost per post office

Post by umachaan » Wed Jun 12, 2019 7:39 am

Hello,
Thank you. please find the attached screenshot. is that right way ?
Attachments
Capture121.JPG
Capture121.JPG (52.06 KiB) Viewed 1880 times

umachaan
Posts: 4
Joined: Wed May 22, 2019 10:57 am

Re: selectively use a smarthost per post office

Post by umachaan » Wed Jun 12, 2019 8:32 am

Hello,
Thank you. please find the attached screenshot. is it correct ?
Attachments
Capture121.JPG
Capture121.JPG (52.06 KiB) Viewed 1880 times

Post Reply