Webmail broken

Discussions on webmail and the Professional version.
Post Reply
KPE
Posts: 8
Joined: Wed Aug 29, 2018 4:22 pm

Webmail broken

Post by KPE » Fri Dec 06, 2019 9:38 am

Toolbar button CSS is broken and moves one of the right buttons one row down. This hides the mail info panel and buttons below.

See attached screenshot where I made the toolbar background opacity 80% so you can see what it covers.
Attachments
Anmærkning 2019-12-06 102715.png
Anmærkning 2019-12-06 102715.png (23.46 KiB) Viewed 10702 times

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9209
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Webmail broken

Post by MailEnable-Ian » Sun Dec 08, 2019 11:59 pm

Hi,

Can you provide more detail. What browser are you using to access the web mail client? What version of MailEnable are you running? Can you provide specific steps to reproduce the problem? I have tried in 10.28 without success.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

KPE
Posts: 8
Joined: Wed Aug 29, 2018 4:22 pm

Re: Webmail broken

Post by KPE » Fri Dec 13, 2019 3:40 pm

I believe use a recent version of Chrome - Version 79.0.3945.79 (Official Build) (64-bit)

Anyway, as you told you had no problems I figured what the problem is.

So I switched Chrome to use English (US) as the default language (the browser language for menus etc.) - and that fixed the issue.

I suggest that you install Danish language in Chrome and you should be able to reproduce the problem.

Now it makes more sense why this haven't been fixed before :-)

KPE
Posts: 8
Joined: Wed Aug 29, 2018 4:22 pm

Re: Webmail broken

Post by KPE » Fri Dec 13, 2019 3:54 pm

Hmm... I just posted a reply, but it doesn't show up...

KPE
Posts: 8
Joined: Wed Aug 29, 2018 4:22 pm

Re: Webmail broken

Post by KPE » Thu Jan 09, 2020 12:01 am

No one cares... great!

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9209
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Webmail broken

Post by MailEnable-Ian » Thu Jan 23, 2020 1:58 am

Hi,

Tried emulating your steps and set Chrome to Danish. Web mail was fine after setting Chrome to Danish.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Post Reply